Nakon svog prvijenca, ReAsambled kolektiv preuzima Podmornicu bivše tvornice Katran gdje spremaju ansambl dobre glazbe uz osvajače Ambasador nagrada te istaknuta lica domaće elektroničke scene!

Partija nikad dosta, a sa time se složio i ReAsambled – mladi kolektiv iz Zagreba, koji se upoznao volontirajući na dodjeli nagrada Ambasador, a nastao je u želji samostalne organizacije evenata te promocije elektroničke glazbe. Nakon svog prvijenca Taban house session-a, donose nam čak dva eventa u Podmornici bivše tvornice Katran. Već u petak, 18. siječnja 2019. godine u goste im dolazi Lawrence Klein, rezident šibenskog RatCat kolektiva koji je  osvojio čak pet nagrada Ambasador u 2018. Tjedan dana kasnije, 25. siječnja, zvijezda večeri biti će Damir Ludvig, internacionalni DJ i profilirano ime hrvatske glazbene scene kojeg većina zna kao osnivača klupske večeri Astralis, koji će nas počastiti progressive house setom.

Na prvom eventu, 18. siječnja, uz ReAsambled rezidente nastupa i Armad J, zagrebačkoj publici poznatiji kao Đarma te već spomenuti Lawrence Klein iz nagrađivanog RatCat-a. Pravog imena Lovre Kanjer, nosi naslov pobjednika  ‘Burn Residency-a’, respektabilnog natjecanja čiji su članovi žirija renomirani svjetski DJ-evi poput Carla Coxa. Tom pobjedom dokazao se kao formirani DJ te je nastupao i po inozemstvu. U svojim setovima kaže kako kombinira žanrove poput house, techno, progressiv pa čak i techno break te nastoji stvoriti priču sa uvodom, zapletom i vrhuncem. Ovog skromnog  i talentiranog zaljubljenika u glazbu nećete htjeti propustiti u Podmornici!

Lawrence Klein i Damir Ludvig donose ansambl dobre glazbe u Podmornicu 1

Već tjedan dana kasnije, u petak 25. siječnja, u goste im dolaze, kao pojačanje rezidentima, B-Ware i Alexhalfdifferent, a za sam vrhunac večeri zaslužna je legenda elektroničke klupske glazbe Damir Ludvig. Potpisnik ugovora s izdavačkom kućom Toolroom koju vodi DJ Mark Knight, ali i jedan od prvih domaćih DJ-a koji su početke svoje karijere razvijali u Aziji, a zatim u Europi i Americi. Nastupao je na najvećim svjetskim pozornicama poput Love Parade-a, Ultra Europe, Brixton Academy te kultnim klubovima u New Yorku, Berlinu, Tokyu, Tel-Avivu… Sve u svemu veoma životopisna persona s preko trideset glazbenih djela. Zagrebačka publika će ga najvjerojatnije pamtiti, ipak, po najdugovječnijoj klupskoj večeri u Hrvata – Astralis, o kojoj je snimljen dokumentarni film pod direktorskom palicom samog Ludviga. Osim glazbenika, smatra ga se i filmašem koji je osvojio čak tri prestižne nagrade u Los Angelesu i New Yorku, prezentirajući upravo dio naše underground kulture. Progressive house set ovog pionira imate priliku ćuti na ReAsambled večeri u Podmornici.

Lawrence Klein i Damir Ludvig donose ansambl dobre glazbe u Podmornicu 2

ReAsambled kolektiv, kao skupina mladih i energičnih, svoje evente započinje već od 21 sat kako bi publici pružali punih devet sati plesanja klupskim prostorima, a kao dodatan ‘boost’ od 21-23 sati, svaki posjetitelj može se zagrijati rakijom po izboru. Na obje najavljene večeri svirati će njihovi rezidenti. Uvodne dijelove  večeri odrađuje perspektivni DJ Foundate, student audio inženjeringa te član grupe Something Irresistible, koji je baziran na 4×4 deep techno oblicima.

Odjavne špice večeri zasvirat će Pillsman, zagrebački DJ i producent koji je po prvi puta u kontakt sa opremom došao davne 1999-e, a glazbu je izdao  za diskografske kuće poput Desperadoz records, Tainted Buddah te Beatality Records.

Kako bi nastavili pratiti rad ovog mladog ali ambicioznog kolektiva zapratite njihovu Facebook i Instagram stranicu jer novi eventi i nove lokacije su već u pripremi.

Dijelimo po 2 upada za obje večeri, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime i na koju večer želite ići. Slučajnim odabirom, u petak 18. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.