Partijaneri nisu ni pošteno odspavali od Freemental Festivala, a već je došlo vrijeme da se zagriju za Freemental novogodišnji party uz tri sound systema. Pripremite se za FreeMental NYE 2019!

Od prošlog ludog dočeka do ovog nadolazećeg, vrijeme je prošlo toliko brzo, a ljeto i Freemental Festival kao da su bili prije mjesec dana. Godina je brzo proletjela pa u tom duhu novu 2019. treba dočekati u istom, brzom ritmu. Kako bi iz 2018. isplesali uz takav glazbeni repertoar, organizatori Freemental Festivala odlučili su svojim istomišljenicima pružiti priliku da učine baš to pa su se pridružili popisu novogodišnjih partyja koji će tresti Zagreb do ranih popodnevnih sati.

U slavlju ljubavi, novih prilika, svježih početaka i odvažnih odluka, Freementalovci pripremaju novogodišnji plesnjak na čak tri floora, trancerima omiljenog, kluba Željezničar. Psytrance floor, goatrance floor te novogodišnji dejt dva sound systema u jednoj dub misiji na 15 će sati postati neka nova dimenzija, a sve zahvaljujući pričama probranih regionalnih DJ imena. Također, nakon posljednjeg partyja sa starom godinom, vrijeme je za prvi after s novom, zbog čega sve posjetitelje očekuje i prigodan afterparty.

Freemental slavi ‘Trensilvestrovo’ u Željezničaru i na tri floora pozdravlja nove početke 1

Tako će psytrance podijem vladati Simia svojim live nastupom te Val Vashar, Winpa, Pila, 3lowbeat, Klaada, Twisted Twins, Huz Det i Stikk sa zarazno skrojenim, plesnim setovima.

S druge strane, uz zvuk goe posjetitelji će moći putovati prateći ‘zvukokaze’ Steve, Kičme, Mrve, Kocxa, kao i Omnivoxa i Ezoterice u live izvedbi.

Osim plesa, vladat će i ljubav i vibracije, a protagonisti ove ‘glazbomantične’ novogodiÅ¡nje priče bit će dva sound systema. Ljubovanje talijanskog Dub Kontaktua Sound Systema i domaćeg Digitrona, Å¡tovatelje dobre dub romanse i vibrirajućih baseva na podiju će držati sve do podneva. TakoÄ‘er, neki od dodatnih dub izvoÄ‘ača bit će najavljeni kroz nadolazeće dane. Nakon doze romantike slijedi afterparty gdje će prisutne do kraja isplesati i iscijediti hrvatski DJ s engleskom adresom – SVN.

Freemental slavi ‘Trensilvestrovo’ u Željezničaru i na tri floora pozdravlja nove početke 2

Spomenutim sound systemima pridružit će se i Saso Mange, a kako bi na trenutak pomislili da ste na nekom drugom planetu, ekipa iz Area 51 dekorirat će prostor kako bi ulazak u nove početke nesumnjivo bio za pamćenje. Kao ‘točka na i’ dolaze i vizualne projekcije pod VJ-evskom palicom Dimension Tricksa.

Ulaznica nema u pretprodaji, a na ‘Trensilvestrovo’ će se prodavati po cijeni od 80 do 100 kuna. Ukoliko ima onih koji doček ipak (ne)planirano prespavaju te odluče ići samo na after, moći će ugrabiti kartu samo za njega po cijeni od 30 kuna. Sve dodatne informacije i detalje vezane za program možete pronaći na službenom Facebook događaju.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime i navesti/tagirati osobu koju želite povesti sa sobom. Slučajnim odabirom, u nedjelju 30. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Freemental slavi ‘Trensilvestrovo’ u Željezničaru i na tri floora pozdravlja nove početke 3