Odabrane legende sa scene, za najluđu noć u godini, pripremaju opaku selekciju glazbe temeljene na vremenima partyja, klubova i programa upisanih u povijesni registar stvaranja domaće elektroničke scene. Pripremite se za NYE RAVE 2019!

Odabrana ekipa od šest legendarnih zagrebačkih DJ-a nakon dugog vremena ponovno je zajedno i to za doček Nove Godine u Zagrebu, uz specijalnu misiju, klabere teleportirati u zlatno doba zagrebačkog clubbinga i ravea.

Novogodišnji tulum održat će se u Aquariusu, poznatom zagrebačkom “rejverskom” klubu iz 90ih uz najbolju “old school” mjuzu iz doba Loopsa, Stereo Studia, Astralisa, Kraljevstva, Perfectiona, Body & Soula, Kashine, OTV-a, FS2001 i ostalih programa, partyja i klubova koji su stvarali povijest domaće elektroničke scene. Za pultom će se tako od 22 sata do 6 ujutro idući dan izmijeniti Frajman, Toxic, Frx, Maminho, Kiki i Ludvig.

Legende domaće elektroničke scene za novogodišnji "Old School Reunion" u Aquariusu 1

Limitirani broj ulaznica po cijeni od 100 kn pronađite u pretprodaji u sustavu EVENTIM (TISAK kiosci). Više potražite u Facebook događaju.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime i navesti/tagirati osobu koju želite povesti sa sobom. Slučajnim odabirom, u nedjelju 30. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

NYE RAVE 2019 x "Old School Reunion" [Aquarius]

NYE RAVE 2019 x "Old School Reunion" [Aquarius]Video teaser by piXelfreak►TICKETS >Eventim (TISAK i TISAKMedia centri) > bit.ly/2QiysZJ ►EVENT > bit.ly/2QeXkAG

Posted by Croatian RAVE Nation /1993-2008/ on Wednesday, December 19, 2018