Glazbeno – umjetnička udruga ‘Baltazar’ za svoj novi ciklus gostovanja – M V M N T S, u veliku dvoranu Željezničara, iz Njemačke dovodi Michaela Koresa a.k.a. Albion. Pripremite se za 8-satno putovanje kroz oldschool zvuk!

Glazbeno umjetnička udruga ‘Baltazar’ pokreće svoj novi ciklus gostovanja baziran na izvođačima oldschool zvuka – M V M N T S, a na svoje premijerno izdanje, koje započinju s trance žanrom, 2. ožujka u veliku dvoranu Željezničar u goste iz Njemačke dovode ime čije najvažnije produkcije objavljuju Intercord, Noom, time unlimited, Kosmo rec. i BMG Ariola, a on jeMichael Kores a.k.a. Albion.

Michael Kores kao i DJ Cores rođen je dana 21.07.1968. Moglo bi se pomisliti da je na svijet došao s gramofonima i slušalicama pod rukama jer njegova strast za miksanjem pojavila se u doba kad je imao 14 godina. Od tog trenutka dalo se naslutiti da za njega ne postoji ništa što bi moglo zamijeniti miksanje. Nakon završetka škole, u dobi od 17 godina, dobio je svoj prvi posao kao rezident. Nastajući acid val skovao je njegovu glazbenu karijeru i već s 21 godinom vrti u jednom većem klubu u Stuttgartu kao rezident.

Baltazar p. MVMNTS [02/03/2019]

Baltazar pokreče novi ciklus gostovanja koji će se zasnivati na izvođačima oldschool zvuka. Započinju s #trance žanrom te iz Njemačke dovode Michaela Koresa (Noom records) a.k.a. Albion (time unlimited) ➡️ Baltazar p. M V M N T S w/ Cores aka Albion – vinyl edition 🔊

Posted by UES Magazine on Sunday, February 24, 2019

Uskoro pokreće i studio za snimanje, u kojem eksperimentalni Cores ne samo da traži svoj vlastiti stil, već mu se otvara i put kao producentu. U dobi od 25 godina, izlazi njegovo prvo maxi izdanje “cores – noom 14”, koje odmah ulazi u Švicarske ljestvice na #1. U sljedećim godinama slijedi više od 50 samostalnih izdanja, uključujući remixe kao što su Right Said Fred, DJ Energy, Design, Awex, Commander Tom i drugi. Njegove najvažnije produkcije objavljuju Intercord, Noom, time unlimited, Kosmo rec. i BMG Ariola.

Coresov koncept temelji se na iskustvu i uspjehu. Osim izvanredne tehnike miksanja, karakterizira ga osjećaj za raspoloženje i harmoniju. On je izvrstan DJ, koji vješto koristi najnovije tehničke mogućnosti i pri tome promišljeno postavlja vrhunce. Iz tog razloga ne čudi da je već vrtio na svim kontinentima svijeta. Njegove najvažnije postaje bile su mjesto rezidenta u Oz (Stuttgart) i rezidenta u OXA (Zurich) dok je najznačajnije nastupe zabilježio u New Yorku, Miamiu, Chicagu, Torontu, Cape Townu, Sidneyu, a 02.03. će i u Zagrebu!

Večer otvara i zagrijava Mihael Delič (Baltazar), a za završnicu je zadužen Allan (KaosLab). Zvuk osigurava Saso Mange Soundsystem.

Za vizualni dio večeri brineINFIMENSIONS – Danijel Šivinjski, umjetnik koji istražuje dimenzije svjetlosti, zvuka, prostora i duha. Od mapiranih projekcija do svjetlosnih instalacija, od festivalskih do kazališnih scena, prepoznat po psihodeličnom minimalizmu izraženom kroz autentične generativne vizuale.

Cijena upada (privremenog članstva) u Klub Željezničar iznosit će 40 kn prije ponoći, odnosno 60 kn poslije ponoći, a UESMAG za one najs(p)retnije nagrađuje upadima!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 2. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Baltazar p. M V M N T S w/ Cores a.k.a. Albion

Ulazimo u drugi krug nagradne igre u kojem dijelimo 2 x 2 BESPLATNA UPADA za oldschool večer i njemačkog acid trance producenta.U nagradnoj igri možete sudjelovati djeljenjem videa (public – kako bi nam isto bilo vidljivo), uz tag FB eventa Baltazar p. M V M N T S w/ Cores aka Albion – vinyl edition i osobe koju želite voditi sa sobom.Nasumično odabrane dobitnike objavljujemo za točno mjesec dana, 01.03.2019., a do tada sretno svima!

Posted by Klub Željezničar on Friday, February 1, 2019