DJ Ogi
DJ Ogi

DJ Ogi u Kino Klubu Jadran Filma promovira svoj novi album „Chaos“, a kako samo ime albuma kaže, očekujte kaos…

Riječki producent i DJ Ogi, ove će subote, 8. veljače, u Kino Klubu Jadran Filma promovirati svoj novi album „Chaos“ koji je izašao na njegovoj etiketi Technodrome. Podršku na flooru davat će mu respektabilna techno postava: kolega po izdanjima za Technodrome i Techno Factory etikete, producent i DJ Alekk iz Rijeke; Technology i Breaking Point rezident Royal Assassin te jedan od najboljih domaćih techno live actova, dvojac F.O.R.M. live.

Početak je u 23 sata, a upad do ponoći iznosi 30 te nakon ponoći 40kn. UES Mag troje sretnika nagrađuje besplatnim upadima, a sve što vam je činiti je lajkati ovaj članak te u komentaru ispod članka navesti koja vam je stvar sa Ogijevog albuma “Chaos” najbolja.

Lorino, Getic, Dark Force neka su od pseudonima pod kojima DJ Ogi radi i prezentira glazbu, a Technodrome, Predator, Techno Factory samo su neke od DJ Ogijevih etiketa na kojima možete naći, kako njegovu vlastitu produkciju, tako i produkciju brojnih stranih, ali i domaćih techno producenata. U svojoj preko 20 godina dugoj karijeri, nastupao je na mnogim festivalima te u mnogim klubovima diljem svijeta, a izdavao je i za mnoge strane renomirane techno etikete (Naked Lunch, Ying Yang, …).

Nakon brojnih EP-ova i remikseva, kako za strane tako i za vlastite techno etikete, došlo je vrijeme za Ogijev potpuni umjetnički iskaz kroz album „Chaos“ koji obuhvaća 10 mračnih i hipnotičnih techno radova. U pitanju je pažljivo programirano putovanje kroz apokaliptičnu viziju Ogijevog svijeta nemilosrdnih beatova, koje vas vodi izravno na plesni podij.

Spajajući hladnu, svemirsku atmosferu s apstraktnim, metalnim industrijskim ritmovima, te uz gostovanje frontmana benda Gorthaur’s Wrath Igora Morbida, “Chaos” vam jednostavno neće dopustiti da mirujete.

Uz originalan album „Chaos“, na Technodrome etiketi je izašla i prva serija remixeva samog albuma iza kojih stoje DJ-evi i producenti  kao što su Massi Paoli, Deh-Noizer, Luix Spectrum, A-Brothers, Qle, Formula G, Osclighter, Andreas Florin, Aka Carl i GabeeN! Kako zvuči remixirano izdanje albuma poslušajte OVDJE.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/15609851″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”false” /]