Astralis team: Damir Ludvig i Go Cut
Astralis team: Damir Ludvig i Go Cut

Nakon punih šest godina u Slavonski Brod se vraća najdugovječniji projekt hrvatske klupske scene – Astralis, čiji će začetnici Damir Ludvig i Go Cut nastupati u Diskoteci Valinor! UESMAG ima upade!

Pred sam Božić, u petak 23. prosinca, Astralis team Damir Ludvig i Go Cut dolaze u Diskoteku Valinor gdje će nastupati nakon punih 6 godina. Podršku će im dati brodski DJi: Nova Fractal, Alen Dražić i Technopifany. Početak je u 22 sata uz ulaz od 25/35kn.

Podsjetimo, još od kraja devedesetih, Astralis predstavlja nezaobilazan projekt hrvatske party scene, a takav je slučaj u elektroničkoj glazbi zaista izuzetak, budući da se trendovi u tom žanru mijenjaju izuzetnom brzinom. Tijekom godina, ekipa koju predvode Damir Ludvig, jedan od međunarodno najcjenjenijih producenata elektronske glazbe iz Hrvatske i Goran „DJ Go Cut“ Vlajić, legendarni DJ i uspješan glazbeni menadžer, okupljala je i predstavljala nove i zanimljive umjetnike, od kojih su neki, primjerice M-Run, postali općepriznati nositelji međunarodne scene.

Astralis nakon punih šest godina ponovno u Slavonskom Brodu [+dijelimo upade] 3

Astralis se nikad nije bavio pitanjima kao što su izgled publike u klubu, religiozna pripadnost, potrošačke mogućnosti, ili njihova modna osviještenost. Ljudi koji vjerojatno nikad ne bi funkcionirali pod istim krovom već se osamnaest godina slažu oko istog, Astralis je klupska večer koja zaslužuje njihovo povjerenje. Koncept koji su Ludvig i Vlajić još na početku utvrdili je jednostavan, iskren i razumljiv svima.

Trenutno im je 18. godina postojanja, a priča o njihovih prvih deset godina ovjekovječena je i u Americi trostruko nagrađenom filmu „Astralis – Institucija“.

Više informacija o ovome dgađaju pratite i u službenom Facebook eventu, a u nastavku okušajte sreću i osvojite upade!

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 23. prosinca, do 17h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

ASTRALIS | THE BEST VENUE HALL ZAGREB | 31/10/16 | AFTERMOVIE

Astralis – Institucija ponosno predstavlja službeni aftermovie za Astralis u Bestu! video: Club TV / glazba: DOGMA 3000 AKA Goran Stelar Stetic & Damir Ludvig /lokacija: Night Club "The Best", Zagreb / izvođači: Damir Ludvig, Goran Vlajic, Goran Stelar Stetic

Posted by ASTRALIS on Monday, November 14, 2016