Pop Up Winter Garden
Pop Up Winter Garden

Po prvi puta ove se godine zagrebačkom Adventu pridružio Pop Up Winter Garden. Potpuno drugačija adventska priča smještena je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Što se sprema za vikend, saznajte u nastavku!

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga.

Program se odvija u sasvim drugačijem ruhu od onog na kojeg ste do sada navikli, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici, a za ukrašavanje objekata i kreativne instalacije pobrinuo „Lapo Lapo“ Studio.

Program na jednoj od najboljih zagrebačkih lokacija kroz cijeli prosinac nudi i sjajnu glazbenu selekciju koja je neodvojivi dio svake Garden priče uz nastupe međunarodnih i domaćih poznatih DJ-eva i bendova, filmske večeri pod dekicama, dječji program koji uključuje kreativne radionice pod vodstvom Centra za kulturu i film Augusta Cesarca i doček dječje Nove godine 31. prosinca u 12:00 na kojem će se djeca moći okušati i u razbijanju Grinch pinnate.

Dođite na Pop Up Winter Garden ovaj vikend 5

Ovog vikenda program nudi pregršt glazbenih, umjetničkih i dječjih događanja. Petak počinje uz Adriatic Coasting program u kojem Nick i Pepi zagrijavaju s tonovima koji pozivaju na opuštanje, a priključuje im se Adam Reagan iz Leftfoot kolektiva, jedna od kultnih figura engleske scene.

U subotu od 12 do 16 sati na rasporedu su dvije dječje radionice na kojima će se izrađivati smiješni prometni znakovi, kao i instalacije u prostoru na temu likova iz božićnih priča. Za to vrijeme umjetnici iz „Lapo Lapo“ Street Art Studija će dovršavati svoju tzv. „work in progress“ instalaciju dok će za glazbu biti zadužen DJ Hrwoe. Sudjelovanje je besplatno i sav materijal osiguran. Za večer su zaduženi Nick i Pepi, kao i Adam Reagan i house disco DJ set Crazy P.

Nedjelja je rezervirana za CFSN kolektiv i njihov program “No work. All play.” kojim od 18 sati serviraju naramak svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage tonova.

Ljetna pozornica kina Tuškanac već se ovog ljeta pokazala jednom od najboljih gradskih lokacija, a njena zimska varijanta i advent u intimnijoj atmosferi će vas posebno oduševiti. Cijeli prosinac uživajte u sjajnom pivu, odlično glazbenoj selekciji, ukusnim zalogajima, kinu na otvorenom, kreativnim programima za najmlađe i drugačijem adventu uz Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Dođite na Pop Up Winter Garden ovaj vikend 6