Myles Sergé
Myles Sergé

Myles Sergé je DJ, muzičar i umjetnik koji je izdavao na pozamašnom broju izdavačkih kuća poput: FEROX, Caduceus Records, Knotweed Records, Ilian Tape, Sweatshop, Night Drive Music, Metamorphic, Thema, Pushmaster Disc, i također, na svojim vlastitim: (MS), RE(FORM), Space i Dosed Recordings. Myles opisuje sebe kao “povučenog perfekcionista”, čija nezaboravna produkcija reflektira utjecaje iz rane Detroitske i Chicago elektronske scene. Myles ima svoj vlastiti stil koji pomućuje granice izmedju techna i housea. Nakon svojih prvih nastupa u techno stilu u kasim 80-ima, nastavio je njegovati svoju ljubav prema elektronskoj glazbi pomoću DJ-anja i produciranja. 2001. osnovao je svoju prvu izdavačku kuću Dosed Recordings, koja je bila aktivna tri godine i objavljivala je radove Marka Verbosa, Kikomana, i Petera Sliwinskog (Echoplex).

Nakon kratkog izbivanja iz glazbe, 2005. Myles se vratio sa svojim dugoročnim prijateljem Brianom Millerom aka PHREK kako bi stvorili 6ONE6. Izdavačka kuća bazirana u zapadnom Michiganu koja služi kao platforma za izlaganje, izdavanje i promociju elektronske glazbe. 6ONE6 nije izdavala samo muziku od Briana i Mylesa, također je bila dom i umjetnicima poput: PLURALa aka James Johnson, Quanteca, M. Rahna, Mike Dehnerta i Tommy Vicari Jnr-a. Kuća je također postala i platforma za brojne projekte uključujući „1138 Music“ inpiran filmom „Dreams of Home“ i „2011 V/A Flash“ u kojem je sudjelovao i pokojni Aaron Carl. Kasnije te godine, Myles je osnovao svoju drugu izdavaču kuću RE(FORM), koja je bila namijenjena za promociju njegove vlastite glazbe; na kojoj su također gostovali, u originalnoj produkciji, Myk Derill, Kazuya Kawakami, Ozka i Sev Dah.

Myles je također na remixe dovodio i svoje prijatelje kao što su: Miles Sagnia, Jeroen Search, Abstract Divison, Luis Ruiz i Developer. Uskoro nakon toga, u 2011., Myles je pozvan da pušta na Freerotationu u Walesu, u Ujedinjom Kraljevstvu, gdje je postao stalni rezident od 2012. U posljednjim godinama, Myles je ponovno pokrenuo Dosed Recordings i osnovao još dvije dodatne kuće: SPACE i (MS). Trenutno pušta glazbu po cijelom svijetu, donoseći svoj jedinstveni stil techna i housea svima. Također se udružio sa svojim dugoročnim prijateljem Donnell Knoxom kako bi stvorili Saure Music Distribution, gdje promoviraju kuće i umjetnike koji proširuju granice u kreativnosti i inovaciji zvuka.

Uskoro vam donosimo i intervju s ovim izvrsnim DJ-em, a do tad uživajte u miksu koji je Myles snimio za UES Podcast serijal! 

Pratite ga na: RESIDENT ADVISOR | FACEBOOK | SOUNDCLOUD | DISCOGS