Iako je danas trendi biti vinyl only DJ, jer puštanje vinila je uvijek kul i kužerski naspram onih koji na svoje gaže dolaze s USB-om, ovaj ruksak je za sve one koji na svoje gaže dolaze s laptopom, Traktor kontrolerom, i USB-om.

XXL Road Pack ruksak dolazi sa zaštitnim oblikom odnosno dozajnom koji može primiti 17inčni laptop, uz poveći MIDI kontroler, kao što su Native Instruments’ Traktor S4, Numark’s NS6, MicroKorg 37, ili pak Line 6 PedalBoard.

Vanjski sloj ruksaka sastavljen je od 1680D balističkog najlona, a sadrži ‘šlic’ zatvarače koji se daju dodatno osigurati ključem za sve DJ-e koji žele sačuvati svoj sadržaj ruksaka od krađe, što se znalo događati i više nego nekoliko puta. Također sadrži i mjesto za slušalice, kablove, te tajni pretinac.

I oni koji vole koristiti i puštati s vinila, u ruksak stanu 12” vinilne ploče. Ruksak je velik i bez vanjskih pretinaca, odnosno svi su unutar ruksaka kako bi njihov sadržaj bio siguran.

Ipak, kako navodi vlasnik Namba Gear-a, Woody Moran, firme koja je proizvela ovaj ruksak, XXL Road Pack nije namijenjen nošenju u avion kao ručna prtljaga, s obzirom da svojom veličinom doseže i neke planinarske ruksake.

xxl road pack 2