Nick Warren dolazi u Barbarella's
Nick Warren dolazi u Barbarella's

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella’s u uvali Prosika u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri tijekom srpnja i kolovoza, a kao prvi gosti, ovoga vikenda 15. i 16. srpnja, najavljeni su Wiggle i Nick Warren!

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden u Tisnom, a ova je sezona već vidjela tisuće nasmjianih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje pogonjeno Funktion One sustavom, te se klub Barbarellas našao i na DJ Mag popisu najboljih svjetskih klubova. Dobra je to preporuka za provesti ljetne dane na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

U petak 15. srpnja na rasporedu je Wiggle. Klupska večer Wiggle jedne od najdugovječnijih u Londonu, a više od dva desetljeća na sceni govore o značaju ove večeri za glazbenu scenu. Rezidenti Nathan Coles i Eddie Richards kroz 4 sata dug set u Barbarelli nas voze kroz zvukove undergrounda te fuzije deep housea i techna. Uz njih iza pulta je Caruan (Greentech music). Uz više od 20 godina u DJ-ingu i strast prema glazbi i vinilima, Caruan je usavršio svoju selekciju koja varira od Chicago house, funky disco, do techno Detroit zvuka. Facebook event provjerite ovdje. [Premješteno u  MS Club u Dvorićima u Pirovcu]

U subotu 16. srpnja u Barbarellu dolazi Nick Warren. Jedan od najzaposlenijih house DJ-eva današnjice, ujedno i producent, karijeru je počeo kao DJ koji je nastupao na turnejama Massive Attacka. Njegova karijera broji osam albuma, kao i nastupe u svim cijenjenim klubovima na svijetu, te je jedan od ključnih osoba Hope Recordingsa, a stalne turneje govore da je i dalje jedan od najtraženijih izvođača današnjice. Njemu se za pultom priključuje Yesh, osnivač večeri Sensual Selection te CASA koje promoviraju tech i house glazbu. Osim stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe ima i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Ultra ili Outlook. Uz njih i ovu večer nastupa Cauran. Facebook event provjerite ovdje.

Barbarella’s Discoteque najavljuje
Petak, 19. kolovoza  – SLAM + Ilija Rudman
Subota, 20. Kolovoza – James Zabiela + Yesh (Casa, YammatFM) + Pips (Casa)

Klub Barbarellas je otvoren za vrijeme cijele festivalske sezone u The Gardenu u Tisnom, a informacije potražite na www.thegarden.hr.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na Entrio.hr i na ulazu u klub Barbarellas po cijeni od 100kuna. Sve ostale informacije provjerite na facebook stranici kluba Barbarellas.

UESMag dijeli 2×2 upada za petak i subotu! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te party na koji želite ići. Slučajnim odabirom, u petak 15. srpnja i subotu 16. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

6 KOMENTARI

    • Dragi Mateo čestitamo, osvojio si upad za sebe +1 za subotnji party s Nick Warrenom! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Draga Žana čestitamo, osvojila si upad za sebe +1 za subotnji party s Nick Warrenom! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.