Ovoga vikenda ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da isključivo kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu i to uz, ni manje ni više, nego Dixona! Imamo upade!

U nedjelju, 9. studenog, u terminu od 17 sati popodne pa sve do 2 sata ujutro, u prostoru nekadašnjeg Kina Mosor, premijerno izdanje nove Stereotip večeri ugostit će Dixona, ali i respektabilnu domaću postavu:  Petra Dundova, Omara, Homeboya, Mimia i Felvera. Ulaz je 80kn u pretprodaji, a ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Entrio kao i u online sustavu. Više o samoj večeri pogledajte ovdje.

U suradnji s organizatorima UESMag dvoje sretnika vodi besplatno na ovaj događaj!

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i odgovor na pitanje: “Nakon koliko godina se Dixon vraća u Zagreb?” Slučajnim odabirom u petak, 7. studenog, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.