Dixon

Nedavno smo čuli kako se broj 1 Resident Advisor Top 100 DJ-a, Steffen Berkhahn aka Dixon, preselio iz Berlina u ni manje ni više nego Zagreb. S obzirom da je Dixon jedan od najzaposlenijih DJ-a današnjice, veselimo se što je našao vremena i za nas…

U nedjelju, 9. studenog, u prostoru nekadašnjeg Kina Mosor, kojeg se svako malo netko sjeti i tamo odluči napraviti party, održava se nesvakidašnji party s odličnom postavom DJ-a. Nesvakidašnji je svakako zbog vremena održavanja partija, vremena kojeg možemo vidjeti još samo kada se održava npr. NU6 Freilauf, a koje je u ovom slučaju od 5 popodne, do 2 iza ponoći.

Organizator tuluma je stari lisac zagrebačkog i hrvatskog klabbinga, i osobni Dixonov prijatelj, Marijan Felver, jedan od organizatora i rezidenta uvijek rado sjećanog programa na kojem su odrasle generacije – Stereo Studia, a osim Dixona, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti cijelih 6 godina nakon zadnjeg nastupa u Aquariusu i to raskošnim četverosatnim glazbenim setom, nastupit će i jaka domaća postava.

Tako za pultom možemo očekivati i vidjeti Petra Dundova, Omara, Homeboya, Mimia i, naravno, Felvera.

STEREOTIP nastaje kao svojevrsni nastavak Stereo Studija, kolektiva i organizatora glazbenih večeri koje su obilježile 2000-te godine, a koji nikada nije dostojno poslan u bespuća hrvatske plesne povijesti. Prvi STEREOTIP prilika je da se to konačno ispravi i to na najbolji mogući način – slaveći novu zabavu pomalo samoironičnog naziva. Očekuju vas sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih a opet melodioznih plesnih pravaca.

Kino MosorUlaznice za prvi STEREOTIP mogu se od srijede 22. listopada kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Early bird ulaznicu po cijeni od 50.00 kuna moguće je kupiti od srijede 22. listopada do ponedjeljka 27. listopada nakon čega će se do 8. studenog moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80.00 kuna. Ulaznica će se na ulazu Kina Mosor na sam dan događaja moći kupiti za 99.00 kuna.