BALTAZARcrew ovoga vikenda organizira svoj drugi po redu ‘LONG WAY FROM HOME’, ove godine u festivalskom izdanju. Kao i prošli put program će se održati unutar parka prirode ‘Medvednica’ u netaknutoj prirodi iznad kamenoloma Bizek kao i u samom kamenolomu. 

Radi se spoju glazbe i ekologije, a to su ujedno i temeljne vrijednosti ove udruge. Zabava kreće u petak, 8 svibnja, već u popodnevnim satima, a hrabro se nastavlja u subotu i nedjelju ujutro. Festival posjeduje široku lepezu bendova i DJ-eva koji će prezentirati svoj rad kroz razne žanrove organske i elektroničke glazbe raspoređeni na četiri pozornice: THE LODGE (psybreaks / d’n’b / psytrance / downtempo / chill)ORGANIC FLOOR (psychedelic punk – blues / post rock / eksp. rock / jazz / eksp. folk / beatbox performance)RAVE ANN (deep / tech / progressive / house / techno), STONE AGE INDUSTRY FLOOR (goa / psytrance /dark / forest / fullon).

Na spomenutim floorovima tako vas očekuju lica kao što su: Tekitoka, Brat Leeks & Kula, Zmayo, Kirg, Morph, Mihael Delič & Cosmicomix i Mata Mathics & Vibra, Chillin Glow, Wakantanka & Uyulala, Tvrtko, Basta & Sladoled, Đerri, M.O.R.T, SURKA BEATBOX, Lizards Exist, PORTMAN, Sara Renar, Chui, Ivana Picek, Kimekai, Man From The Lab, Art Lentz, Mario Novak, Ewan, Dubok, Dalton, Stevo, Jas Jasar, Hotep, Huz Det, Pila Pulse, Peace Defender, Ogologo.

long_way_from_home_slika

Organizatori će omogućiti i prilagođeno mjesto za besplatni kamp za sve one koji ova dva dana žele maksimalno iskoristiti, a ukoliko želite prisustovati samome festivalu potrebno je postati članom same udruge. Iznos privremenog članstva za jedan dan festivala je 60kn, a iznos privremenog članstva za oba dana festivala je 80kn do 7. svibnja te 100kn na dan festivala! Detalje oko članstva provjerite ovdje.

Glazbeno – umjetnička udruga „Baltazar“ je dobrovoljna, nevladina, neprofitna pravna osoba registrirana pri nadležnom uredu u Zagrebu. Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja glazbene kulture te podizanja svijesti društva o umjetnosti i glazbi. Udruga želi aktivno utjecati na razvoj mladih i društva u kojem će se njegovati vrijednosti jednakosti, tolerancije i solidarnosti. Vizija Udruge je da kroz planirano, kontinuirano i dugoročno razdoblje postavi sebe kao središnji medij koji će prikazati glazbu kao sredstvo koje povezuje mlade i oblikuje društvo. Udruga također za cilj ima promoviranje ekološke svijesti mladih.

UESMag dijeli 1×2 dvodnevna članstva! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

long_way_from_home_lineup