Sljedeći BSH party održat će se na povijesnoj tvrđavi Medvedgrad 9. lipnja u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa. Za ovaj događaj dijelimo 2×1 upad.

Posljednjih godina sve se više priča o BSH partijima koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu, te ju podigli na jednu novu, europsku razinu. Zabave na neuobičajenim lokacijama, bilo da se radi o dnevnim ili noćnim varijantama, pokazale su se kao dobitna formula za jedan novi koncept kojeg je prepoznala i vrlo dobro prihvatila kako domaća, tako i publika iz regije i inozemstva.

Tijekom godina je BSH je osvojio krovove, muzeje, atrije, tvrđave, a sljedeći BSH party održat će se na Medvedgradu 9. lipnja u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa koji je ove sezone već programiran na krovu Muzeja suvremene umjetnosti i u teniskoj areni na Šalati.

Vodimo vas na BSH party na tvrđavi Medvedgrad! 7Srednjovjekovnu utvrdu uskoro očekuje rekonstrukcija, što znači da će ove godine biti posljednje izdanje spektakla za koji se svake godine traži karta više. Upravo ovaj je party prošlih godina izazivao nezapamćen interes te je bio rasprodan danima unaprijed i osvojio nagradu Ambasador za koncept godine.

Od svih manifestacija na raznim lokacijama Medvedgrad je ipak srcu najdraži, jer oduvijek su se najbolje zabave održavale u dvorcima i na tvrđavama. Imajući to u vidu Medvedgrad će opet, po četvrti put obasjati Grad Zagreb i probuditi duhove zidina.

Ovaj zadnji party nosi ime The End i sukladno očekivanju najbolje nas čeka na kraju: 4 pozornice opremljene vrhunskim audio-vizualnim sustavima i preko 20 DJ-eva koji gađaju široki dijapazon kvalitetnih glazbenih ukusa. Odabrani izvođači predstavljaju sam vrh hrvatske elektroničke scene. Cijeli lineup pogledajte ovdje.

Rezidenti domaće UES (United Electronic Sound) organizacije Pete Dux i Brun Dux nastupat ce na Black Stageu uz Marinu Karamarko, Rub A Duba, Neroa i Daniel Lebossa.

Vodimo vas na BSH party na tvrđavi Medvedgrad! 8Party počinje u 16 sati i završava u 6 ujutro sljedećeg dana. Prijevoz do Medvedgrada je kao svake godine uključen u cijenu karte, busevi će voziti s Mihaljevca do gore i nazad tijekom trajanja eventa.

Još jedna posebnost BSH organizacije jest da su u 5 godina djelovanja promovirali domaće autore i performere, te pokazali da za rasprodane evente i uspješan koncept nisu potrebna razvikana imena, već kvalitetan, jedinstven i uporan rad. Iako u njihovoj domeni nije praksa, BSH events s pravom bi mogli nositi oznaku izvorno hrvatsko.

Ulaznice za BSH Medvedgrad Fortress dostupne su u sustavu Entrio kao i na njihovom prodajnim mjestima! Ostale informacije potražite na službenim Facebook stranici organizacije!

Vodimo vas na BSH party na tvrđavi Medvedgrad! 9Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 9. lipnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretnog dobitnika/cu upada.