U petak 13. siječnja, 2017. godine u DEPO Klubu se održava Trance Unity X, jubilarno deseto izdanje ovog Trance programa koji spaja žanrove i subkulture Trance glazbe, od uplifting i tech-trance-a do psytrance-a i goe!

Ovoga petka 13. siječnja, 2017. godine u Depou se održava Trance Unity X, jubilarno deseto izdanje ovog Trance programa, kojim se ujedno obilježavaju i dvije godine postojanja u sadašnjoj formi, a radi se i o prvom Trance Unity eventu u DEPO Klubu te prvom Trance Unity-u ove godine.

U petak će svirati šest dokazanih Trance DJ-a. Sunlab će zagrijati plesni podij kombinacijom progressive i uplifting Trance ritmovima. Moonsouls će preuzeti palicu svojim uvijek zanimljivim i žestokim uplifting trance vibrama. Calixta, gošća koja nam dolazi iz Slovenije, nas uvodi u žešće Trance vode kombinacijom tech-trance i progressive psy ritmova. Iskusni psytrance DJ RFL priprema uvijek vrhunski psytrance set, a zatim slijedi Sun Sith, šire poznatiji kao Lunar Dawn, predstavljajući svoj novi projekt i nešto drugačiji psy i goa zvuk od onoga što je ekipa navikla čuti od njih! Aerial Tribe završava sa svojim odabirom melodičnog goa Trance-a do vrhunca samog partija.

Trance Unity X u Depo klubu [+dijelimo upade] 1

Uz uvijek odličnu rasplesanu i pozitivnu ekipu, pod psihodeličnom dekoracijom DEPO Kluba, odličnim ozvučenjem i zavodljivim ritmovima Trance glazbe, za sve one koji vole pravi Trance ovo će zasigurno biti noć za pamćenje!

Upad na event je 30kn cijelu noć, a sve informacije možete pratiti na službenoj stranici eventa, kao i na web sajtu tranceunity.com, koji je lansiran na novu godinu, a sadrži informacije o programu, DJ profilima i pristup galerijama te starim i novim eventima.

Ususret jubilarnom izdanju Trance Unity dijeli dva upada!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime i napisati kojem artistu se najviše veselite. Slučajnim odabirom, u petak 13. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.