River Festival
River Festival

Četvrti zaredom River Festival samo što nije otvorio svoja vrata glazbenim čuvarima domaće scene!

Prvo izdanje FreeMental Festivala na Generalskom stolu uz rijeku Mrežnicu upravo je završilo svoje slavlje, a na red dolazi već tradicionalni River Festival koji će tom magičnom lokacijom zavladati od 20. do 22. srpnja. Tri dana šumske čarolije nastala su iz vrlo jednostavne ideje zagrebačkog DJ-a, Duje Jokića, koji je želio omiljena domaća imena okupiti na jednom mjestu prije nego li im ljeto i njegove čari ukradu vrijeme. Tako je nastao festival koji i ove godine svoj bogati program upotpunjuje novim sadržajem, a koji će zasigurno zaintrigirati plesače.

‘Ove godine smo se odlučili prirediti par radionica, odlučili smo napraviti, tj. angažirati izvođače za performanse, napraviti playground gdje će se sami posjetitelji festivala moći opustiti i malo poigrati’, kaže Tvrtko Bolčić, koji uz Duju pomaže stvarati River Festival. Također, Tvrtko je jedan od DJ-a koji sačinjavaju atraktivan line up za ovu godinu.

Osim Tvrtka, tu su još i Art Lentz, Allan, Basta, Borut Cvajner, Bronski, Denis Beifuss, di. merkl, Dino ™, El Commando, Fabian Mateša, Funk Guru, Herya, Ivan Komlinović, Jakov Kolbas, Maja Pa, Mate Čeko, Mimi, Nebuloz, Nec, Oberon, Pytzek, Sladoled, Szch, kao i sam organizator Dujo te njegova desna ruka u organizaciji, Gars.

Sve je spremno za River Festival i njegove šumske čarolije 3

Uz bogatu glazbenu ponudu, River Festival ponovno će svojim posjetiteljima pružiti priliku da duh festivala ponesu kući, i to u obliku razne odjeće i modnih dodataka. ‘Merch imamo i ove godine. U tom smislu smo napravili limitirane edicije stvari koje će biti lijepe za vidjeti, poput odjeće, ali i doista praktičnih stvari koje će biti od koristi na samoj lokaciji za vrijeme trajanja festivala’, otkrio je Daniel Garcia, momak koji se krije iza DJ imena Gars.

Kako bi svake godine svojim vjernim posjetiteljima omogućili što ugodniji i kvalitetniji provod, organizatori Rivera uvažavaju i slušaju komentare publike. To im, također, uvelike olakšava i samu organizaciju čiji je proces vrlo zahtjevan. ‘Ne znam koji dio organizacije bih naveo kao najteži, sve je prilično jednako izazovno, ali rezultat koji vidimo na kraju festivala sretna lica, zadovoljni ljudi, to nam je gorivo za dalje’, zaključuje Dujo.

Sve informacije o kupnji ulaznica, kao i detalje o programu i pronalasku lokacije dostupne su na službenom Facebook događaju River Festivala.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 19. srpnja, u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

River Festival 2018

River Festival / Rijeka Mrežnica / 20-22.7.Riverovci, ove godine obogatili smo program audio-vizualnim i dnevnim sadržajima kako bi festivalsko iskustvo bilo što potpunije! Tako ćemo, uz 26 DJeva, moći uživati u performansima, radionicama, kinu i raznim igrama. Za detalje pratite River Festival 2018 / Rijeka Mrežnica, gdje možete vidjeti i kako do ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 160 kuna. Vidimo se na Riveru :*Video: Mrtva Egzotika

Posted by River Festival on Wednesday, June 13, 2018