Green Gold Club pripremio je novi festival koji će vam dovesti atmosferu ljetnih after partija razvikanih ljetnih destinacija u središte Zagreba. Dođite i uživajte!

Summer Garden festival počet će već kao pravi ljetni after 17. lipnja u 17 h i trajati do 1 h. Cijeli ambijent bit će ukrašen cvjetnim aranžmanima, a u samoj središnjoj fontani odvijat će se pjena party. Za glazbeni dio biti će zaduženi zagrebački DJ Don Tom, odnedavno poznat kao i Roth Segen s kojim je pobijedio na burn Residency natjecanju, kao i Daisy koji će sve prisutne dobro rasplesati te pripremiti za ostatak noćnog provoda.

DJ Don Tom razvija dinamičnu komunikaciju s publikom igrajući se sa bogatom lepezom funk, hip hop, rock, d’n’b, house, disco glazbe, koja je ujedno i temelj njegovog klupskog programa pod nazivom Music Quest. Nastupajući s Bolesnom Braćom, Sheek Louchom (L.O.X.), Neredom i Stokom te Ines Gotsoul, stekao je iskustvo u praćenju live nastupa. Kroz desetljeća svima nam poznatih klasika 60-tih, 70-tih i 80-tih Don Tom svoj repertoar neprestano osvježava s naizgled nespojivim kombinacijama ‘starog’ i ‘novog’, pa ni ovom ljetnom điru neće faliti dobrih plesnih hitova.

green_gold_garden_uesmag

DJ Daisy, zagrebačkoj publici poznat po zaraznim plesnim pop i R’N’B hitovima, kao stalni gost Green Gold Cluba dodatno će rasplesati posjetitelje, a plesnu atmosferu dodatno će zagrijati i First Entertainment plesačice koje će za ovu priliku biti ukrašene cvjetnim detaljima u Flower power looku!

Na atraktivnom Summer Garden Festu osjetite pravu atmosferu vrućih ljetnih after-partya u središtu metropole i zaplešite već pod zalaskom sunca. Ulaz je slobodan.

green_gold_garden_zalazak_uesmag