Finalnim ‘burn Residency mix off’ partyem, održanim prošle subote, u Toster baru u Zagrebu, službeno je izabran hrvatski kandidat za globalno burn Residency natjecanje na Ibizi 2016.

U subotu, 4. lipnja održana je hrvatska inačica ‘burn Residency mix off’ natjecanja u zagrebačkom Tosteru gdje su se za veliku nagradu, koja uključuje odlazak na Ibizu gdje će se pobjednik zajedno s 30 finalista iz drugih država natjecati za ljetnu rezidenciju i ugovor od 100 tisuća eura pod mentorstvom Carl Coxa, Johna Digweeda, Dubfirea i UNERa, borili hrvatski burn Residency finalisti: Tom Luke, Roth Segen, Mario Novak, Lawrence Klein i Artur Kalin.

Pobjednik ‘burn Residency mix off’ natjecanja je Roth Segen, zagrebački DJ koji je aktivan na sceni više od 15 godina, no pod drugim aliasom, Don Tom. S promjenom imena, promijenio je i zvuk u nešto drugačiji i tvrđi te pobijedio na finalnom eventu natjecanja.

 

Iako naizgled potpuno novo ime na sceni, Roth Segen aktivan je već više od 15 godina. Kao Don Tom u tom periodu izgradio je status jednog od vodećih zagrebačkih DJ-a koji svakog vikenda oduševljava clubbere u najpopularnijim klubovima u metropoli, a i šire. S vremenom je proširio spektar žanrova u svojim setovima te je tako postao poznat kao DJ specijaliziran za nepredvidljive mash-up setove koji drže plesne podije punima do ranih jutarnjih sati.

Njegov najnoviji poduhvat dolazi u formi novog imena; naime, posljednjih nekoliko godina u zadnjem dijelu Don Tomovih setova sve češće se nađe selekcija stvari malo drukčijeg i tvrđeg zvuka. Sad je došlo vrijeme da se taj tvrđi elektronski zvuk osamostali kroz prezentaciju Rotha Segena, njegovog svojevrsnog alter ega i velikog zaljubljenika u house, deep, tech i techno.

Redakcija UESMAG portala čestita Roth Segenu od srca i želi puno sreće i uspijeha na Ibizi!