Stereotip
Stereotip u Muzeju za umjetnost i obrt!

Popularan glazbeni projekt Stereotip vraća se u raspored gradskih događanja, a ponovni susret zakazuje za 16. listopada, i to na najekskluzivnijoj lokaciji dosad.

Nakon četiri iznimno uspješna izdanja u Zagrebu i Beogradu, Stereotip nastavlja iznenađivati odabirom mjesta održavanja, a ovoga puta se, na jedno nedjeljno poslijepodne, useljava u atrij zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt. 

Reprezentativna historicistička palača Muzeja za umjetnost i obrt, u nedjelju 16. listopada, s početkom u 16 sati, tako će ugostiti peti Stereotip u organizaciji zagrebačko-berlinskog dua poznatih producenata i DJ-eva – Felvera i Dixona.

Atrij MUO-a!
Atrij MUO-a!

Muzej će se time naći na popisu dragocjenih ambijenata u kojima je Stereotip dosad formirao plesne podije, a riječ je o nekadašnjoj kino-dvorani Mosor, jednoj od najpoznatijih gimnastičarskih dvorana na ovim područjima – Tucman, Novinarskom domu i kultnom beogradskom Studentskom kulturnom centru.

Uz zanimljivu lokaciju, peto izdanje Strereotipa donosi i neke nove elektroničke glazbene poslastice, a o čemu je riječ bit će poznato uskoro. Rana pretprodaja ulaznica kreće krajem tjedna, a ulaznice će biti moguće kupiti u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Više pratite na službenim Facebook stranicama.

Posted by Stereotip on Tuesday, September 20, 2016