Jeff Mills
Jeff Mills

Jeff Mills je objavio detalje svog novog EP-a naziva ‘The Kill Zone’ koji bi trebao izaći u listopadu na njegovoj vlastitoj etiketi Axis Recordings.

Jeff Mills, čiji nedavni intervju pročitajte ovdje, svoj novi EP ‘The Kill Zone’ izdaje kao drugi singl s ‘Free Fall Galaxy’, njegovog nedavno objavljenog albuma koji je izašao još u lipnju, a sastoji se od tri stvari, od kojih dvije tek moraju biti objavljene. Ona koja se zna je ‘The Hunter’ s albuma, a ostale dvije ‘Asphyxiation’ i naslovna stvar.

U novome EP-u Mills nastavlja istraživati sci-fi predmete, jer nije tajna kako on uživa istražujući mogućnosti svemira i sa tim na umu, njegovi utjecaji u posljednjem izdanju postaju jasni. “Za razliku od tri galaksije koje ljudi poznaju, eliptični, abnormalni i tip u kojem živimo, spiralna galaksija, ideja o četvrtoj ili više vrsta galaksije je nešto što možemo zamisliti samo kao što naša znanost tek treba otkriti.”, stoji u priopćenju za novo izdanje.

‘The Kill Zone’ EP izlazi 7. listopada na vinilu na njegovoj etiketi Axis Records. Pre-order možete riješiti ovdje, gdje možete i poslušati kratki preview.