Engleski producent, DJ i live izvođač Seb Taylor, koji iza sebe ima više od 20 godina produkcijskog iskustva, a posakrivao se iza brojnih aliaseva kao što su Shakta, Kaya Project, Hibernation, Digitalis, Chaos by Design, SE23, Radiate ili Subterfuge, gost je novog Oddvod party serijala koji se na čak 3 floora odvija u DHC-u!

Pionir engleske goa trance scene Seb Taylor u Zagreb stiže 17. svibnja na party naziva Oddvod koji se odvija na 3 floora, u podrumu na Goa flooru (DHC3) uz Seba i Anoebisa setove će odvrtiti i Zg oldschool starine – Hip, Kanc Cover, M-run i Stevo. Na katu (DHC1) ćete imati prilike poslušati i elektro/psybreaks varijantu. Uz Digitalis tu su dečki iz Crobot Muzik Reca, Xed, Utilizer i Microslav, sa Zmayom iz Pistolera te Morphom i Revolverom iz Hypnodelix ekipe. Uvod u noć na ovom flooru odvrtjet će novi/stari Oddvodov fanatik Mirth. Između ova 2 floora, proći ćete kroz nezaobilazni plesni downtempo floor koji će biti linkan na 2 prostorije (zvučno). Uz 90-minutnu Kaya Project poslasticu, čut ćete i Anoebisa u downtempo izdanju, te jake domaće snage: PsiloCybian, Indra, Val Vashar, Majah, Dovla, Chillin Glow, Pipal i Atombased.

Ulaznice za ovaj party možete kupiti u Ornament dućanu (Ilica 14, Zagreb) po cijeni od 50 kuna, a na dan partyja izdvojit ćete 60 kuna prije te 70 kuna nakon ponoći. Ukoliko želite besplatno na Oddvod party, lajkajte članak te u komentar ispod članka, uz vlastito ime i prezime, navedite barem tri aliasa pod kojima Seb Taylor radi svoju glazbu. Dvoje sretnih dobitnika proglasit ćemo na dan održavanja eventa.