Vjerojatno najpoznatiji, najveći, ali i najljepši slovenski klub Ambasada Gavioli dat je na prodaju, i to za ‘bijednih’ 1, 976 000 Eura. Ako sve prođe u redu, klaberska meka ipak bi trebala ostati klaberska.

Ambasada Gavioli nalazi se u slovenskoj Izoli, a gotovo da nema DJ-a koji tamo nije zasvirao, ili barem poželio svirati pred poznatom klaberskom slovenskom (ali i ekipom iz okolice) publikom.

Ambasada_Gavioli
Prostor od 1998 kvadrata, te gotovo 5 puta toliko okolnog zemljišta u vlasništvu je Mercatora, koji su pokušaje prodaje već imali, no bezuspješno, a sadašnji ugovor o najmu ističe krajem ove godine. Kako tvrde iz Mercatora, prodaja Ambasade značila bi samo promjenu vlasnika na papiru, no namjena kluba trebala bi ostati ista, pa se rejveri ne trebaju bojati da će ostati bez svog hrama.

Stoga, rejveri, ujedinite se! Skupite pare i kupimo Ambasadu. Ako ne uspijemo, nadajmo se samo da tamo ne nikne npr. Konzum…

A ako još niste bili u Ambasadi, pa da i sami iz prve ruke provjerite kako izgleda po nekima najljepši klub na ovom djelu Europe, to možete napraviti 22.3. kada u Izolu dolazi poznati tata mata od techna – Jeff Mills.