Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture čije će se deveto izdanje održati od 1. do 4. rujna održati na tvrđavi Punta Christo pored Pule upravo je objavio red plovidbe te posadu na više od 50 party brodova!

Outlook brodovi nezaobilazan su dio festivalskog iskustva i prilika da posjetitelji u intimnoj atmosferi i predivnom ambijentu uživo čuju neke od najboljih svjetskih hip-hop, dub, reggae, drum & bassa, dubstep DJ-a, MC-a, soundsystema. Brodovi će danonoćno ploviti prekrasnom obalom pulskog zaljeva i Nacionalnog parka Brijuni, s polazišnom točkom u luci podno tvrđave Punta Christo. Ulaznice za zabave na brodovima mogu se kupiti od srijede, 1. lipnja preko sljedećeg linka outlookfestival.com/tickets, a više informacija o zabavama na brodovima pronađite ovdje.

Prvi brod po redu plovidbe u četvrtak je brod slavne izdavačke kuće Metalheadz, kojim će upravljati Goldie, Dom and Roland i Detboi. Ljubitelji reggaea and dancehalla sigurno će htjeti uhvatiti kartu za brod na kojem će svirati Gentleman’s Dub Club, Earl Gateshead, Taiwan MC, Dreadsquad i Gardna, a oni koji više vole drum’n’bass plovit će s DJ-ima Doc Scottom, ANT TC1-em, Safireom. U četvrtak popodne isplovljavaju sljedeći brodovi na kojima glavnu riječ vodi Congo Natty zajedno s Lady Chann i Mungosom, Subdub brod s Iration Steppas, OBF-om, Charlie P, na Resident Advisor brod penju se Youngsta, Hodge, Kahn & Neek, a tu je i brod Detonate izdavačke kuće s njihovim najvećim imenima; Alix Perez, Commix, Transit Mafia.

Boat Parties coming up next week! Make sure you've got your Festival ticket sorted to get on board: http://bit.ly/OF16dt25

Posted by Outlook Festival on Friday, May 27, 2016

Pulski zaljev u petak će odjekivati bass, drum’n’bass i hip-hop ritmovima, a na brodu For The Love Of Garage okupit će se najveće zvijezde garage glazbe: Artful Dodger, Mighty Mo, El-B i Moony. Jedan od headlinera festivala, Roni Size, isplovit će na svom brodu na kojem će predstaviti projekt Full Cycle s Dynamite MC i Krustom. Bristolski underground bass zvuk predstavlja Bandulu s posadom koju čine hi5 Ghost, Boofy, Commodo i mnogi drugi. Ljubitelji trapa uživat će na All Trap Music brodu s Huccijem, Lex Lugerom, Ganzom. U suton isplovljavaju Just Jam brod sa zlatnim imenima poput Barely Legal, Zed Biasa i DJ Spinna, High Focus Records brod krema londonskog hip-hopa So Fresh So Clean brod s Lenzmanom.

U subotu morski put otvara Soul:ution brod na kojem gostuju Marcus Intalex, LSB i Calibre, dok će se na Dub Smugglersima na brodu pridružiti Prince Fatty, Horseman i Shenice, Dreadsquad i Gardna. Brodovi za koji će se tražiti ulaznica više sigurno je Hyperdub x Teklife brod na kojem sviraju Kode9, DJ Taye, Scratcha DVA i Ikonika, zatim brod na kojem će Dispatch Records proslaviti 15 godina s Skeptikalom, DLR-om i Survivalom. A brodu izdavačke kuće 20/20 na čelu s Ivy Lab specijalni gosti su velikani Noisia i Alix Perez.

Na brodovima koji isplovljavaju u nedjelju sigurno će se tražiti mjesto više. Med School brod s biranom posadom najvećih talenata koju čine Etherwood, Keeno, Anile i Blu Mar Ten. Masnim bass ritmovima pulski zaljev će zatresti kapetan Hatcha i njegova posada Zed Bias, Abstract Sonance, Crazy D i Killa P. Najveći drum’n’bass igrači High Contrast, London Elektricity, SPY, Metric, Reso i Krakota plovit će pod Hospital Records zastavom. Legende soundsystem kulture Channel One ugostit će Mad Professora i Earla Gatesheada na brodu koji isplovljava u subotu popodne. Kao posljednji na rasporedu iz festivalske luke isplovit će Well Good Boat Party s kapetanima Dub Phizix i Strategy te Novelistom kao gostom i The Blast brod čijim kormilom upravljaju Kahn, Neek i Hodge.

Outlook - boat party girls - credit Jack Pasco_uesmagUlazeći u devetu godinu postojanja jači nego ikada na Outlook festival od 31. kolovoza do 4. rujna najbolji svjetski glazbenici iz svijeta hip-hopa, duba, reggae, drum & bassa, dubstepa i svih nijansi između. Pulska Arena, jedna od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom 31. kolovoza bit će spremna za veliko otvorenje Outlook festivala na kojem gostuje Damian ‘JR. GONG’ Marley, najmlađi sin glazbene legende Boba Marleya, vrlo je uspješan reggae i dancehall glazbenik.

Tvrđava Punta Christo, u kojoj se smjestio festival jedna je od najslikovitijih festivalskih lokacija na svijetu. Između pozornica, kampa Brioni, plaže i zabava na brodovima, Outlook festival je našao idealan balans između dnevnog odmora uz more, i glazbe do dugo u noć. Diljem i dalje se održava niz launch zabava kao zagrijavanje za Outlook festival, a ovaj vikend red je na Novi Sad. U subotu, 4. lipnja, u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi u organizaciji Extra Bass i Baseline ekipa svirat će Filip Motovunski, Rahmanee, M-Tech i Double B.

U prodaji je ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova po cijeni od 660kn, nakon čega će cijena biti 850kn. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 240kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

S Outlook festivala na pučinu će isploviti flota od 50 party brodova 3