HYTE
HYTE (izvor: press)

Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, HYTE, jedan od najjačih event brandova odabrao je upravo Zadar za lokaciju slijedećeg spektakla u sklopu kojeg, 22. i 23. srpnja, na plažu Kolovare, u srcu povijesne jezgre grada Zadra, dolaze velike svjetske zvijezde elektroničke glazbe!

Dva dana i dvije noći zabavljat će vas jedan od najpoznatijih DJeva današnjice Loco Dice i za sada objavljeni HYTE Ibiza rezidenti: DeWalta, Matthias Tanzmann i Shaun Reeves, te Enzo Siragusa koji dovodi svoj poznati londonski label i party brend FUSE. Nastupit će i Seb Zito i Rich NXT te neka od najboljih hrvatskih imena elektroničke glazbe: Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko, Homeboy live i mnogi drugi.

Dnevni partiji na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u klubove, koji se nalaze u blizini plaže. Ulaznice će kroz par dana biti u prodaji putem Entrio online trgovine, a sve ostale informacije i novosti potražite ovdje.