Reform je ovoga vikenda odlučio otvoriti svoju novu sezonu u zagrebačkom klubu Masters, a ugostit će posebnog i mladog talentiranog producenta i DJ-a iz Splita, Mariana Mateljana.

Mariano je mladi talentirani producent svjetskih manira koji je ove godine rasplesao brojne plesne podije u Europi uključujući Fabric London, Fuse London, Fuse Ibiza, Sonus Festival…, a kroz svoju vlastitu produkciju ili kroz remikseve koje je napravio za neke od svojih kolega prepoznali su ga i brojni svjetski DJ-evi.

U petak, 21. studenog, za DJ pultom kluba Masters pridružit će mu se i zagrebački rezidenti DJ Nicole i Felver. Početak je u 22 sata, a cijna ulaza iznosi 30 kn do ponoći te 40kn nakon.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/210491″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]