‘Rebuild Events’, organizacija koju predstavljaju Boban Skaramuca (XXL), Admir Hasanbegović (Adoo) i Andrej Begic (Poco Loco) za svoje premijerno izdanje u štinjanskom Fort Punta Christu kraj Pule u goste dovodi rado viđenog producenta iz susjedne BIH – Mladena Tomića!

Premijerno izdanje novoga party projekta naziva ‘Rebuild Events’ održat će se ove subote, 4. lipnja, u već spomenutom Fort Punta Christu gdje će kao glavni gost nastupati Mladen Tomić, producent i suvlasnik izdavačke kuće Night Light koji već preko 15 godina žari i pali svjetskim festivalima i top ljestvicama.

Mladenova produkcija dosegnula je sam vrh Beatporta te dobila podršku od brojnih renomiranih imena kao što su Hawtin, Beyer, Dubfire i brojni drugi. U ožujku 2012. godine Mladenov i Sianov zajednički singl ‘Front Pocket’remiksiran od strane Nicole Moudaber dostigao je broj 1 na Beatport Techno chartu.

U siječnju 2013. godine izdanje ‘Techno Tools Vol.1’ na poznatom labelu Suara također je postiglo veliki uspjeh, čak četiri trake su bile u Techno Top 20, a dvije u Top 10, uključujući i glavnu traku ‘Physical Level’ koja je bila na četvrtom mjestu techno top liste.

Uz Mladena Tomića i osnivače ‘Rebuild Events’ organizacije – Adooa, Poca Loca i XXL-a, nastupat će i Alen Sforzina te Rich i Isan Hets. Početak je u 22 sata uz ulaz od 50/60kn. Više o samome događaju pogledajte ovdje, a upade ulovite pri dnu članka!

Napomenimo kako će se ‘Rebuild Events’ baviti organizacijom evenata i to prvenstveno u Puli gdje će dovoditi poznata imena elektroničke scene, kao i gurati pulske DJ-eve, čime će raditi na uzdizanju elektroničke scene samoga grada.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 4. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

7 KOMENTARI

    • Draga Larisa čestitamo, osvojila si upad na premijerni Rebulid Events party! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Draga Luana čestitamo, osvojila si upad na premijerni Rebulid Events party! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.