U ponedjeljak 30. travnja, uz Marijana Felvera i Denisa Beifussa proslavite praznik rada u klubu Željezničar! 

Produljeni vikend je pred nama pa zašto ga ne bismo okrunili plesom? Glazbeno umjetnička udruga Baltazar u ponedjeljak 30. travnja, 2018. godine u novootkrivene prostore Željezničara u goste dovodi Felvera i Beifussa uz domaću podršku Allana i Arta Lentza. Po običaju zidove trese Saso Mange Soundsystem!

Marijan Felver, s više od 25 godina rada, definirao je zagrebačku klupsku i house scenu na koju i danas donosi najbolje suvremene i evergreen zvukove. Felver je poznat po klupskom programu Stereo Studio u Tvornici na kojem je ugostio mnoga legendarna imena house scene, a njegov najnoviji projekt je Stereotip.

Počevši svoju karijeru s Cosmic Disco noćima u zagrebačkom Aquariusu, ugađajući je tijekom Wiggle nights u Fabricu (London) i udahnjujući joj novi oblik svojim nedavnim projektom Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masters, Felverova noćna energija i privlačnost su toliko neodoljive da u hipu može pridobiti vlastitu publiku na većini mjesta koje Balkan nudi.

Proslavite praznik rada s Felverom i Beifussom u Željezničaru! [+dijelimo upade] 3

Ako bismo vražićka opisali kao nestašno i zaigrano biće koje energiju plesača sprema u svoj džep i zatim se njome poigrava, onda bi Denis Beifuss savršeno odgovarao tom profilu. DJ koji osjeća boju vaših pokreta, a vi osjećajući njegovu tajanstvenost i s druge strane otvorenost prema publici, možete biti sigurni da ćete se sa smiješkom na licu dobro isplesati.

Ne dajte da produljeni vikend prođe bez glazbe!

Za više informacija pratite službenu stranicu eventa.

Upad na event je 50kn cijelu noć.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u ponedjeljak 30. travnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretnog dobitnika/cu upada.