foto: MK

Prošloga petka, Yesh je bio gost naše prve ‘UESMAG presents’ večeri u Tosteru kada smo predstavljali njegov program #CASA i tom je prilikom snimio miks. Ukoliko niste bili, poslušajte kako je odvrtio, a ako jeste, prisjetite se i uživajte!

Za one koji ne znaju, Yesh je radijski voditelj na YammatFM-u, DJ, promoter i jedan od najaktivnijih organizatora, a iza njega stoje nastupi na mnogim festivalima u regiji i više od desetljeće sudjelovanja na sceni. Kao što smo rekli, prošloga petka, 25. ožujka, nastupao je na našoj prvoj ‘UESMAG presents’ večeri na novoj lokaciji za druženje, uz dobru glazbu i fine tosteve, u Zagrebu – Tosteru u Petrinjskoj 7.

Te noći, predstavljali smo jedan od Yeshovih novijih projekata, Casu, čije se novo osječko izdanje održava već ove subote, 2. travnja, kada gostuje Pero Fullhouse.

‘Casa’ je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku. Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem.

U miksu uživajte u nastavku.