Povodom novoga izdanja večeri #CASA, čiji se glavni event održava ovoga vikenda u klubu Sirup uz Darka Kusturu, Nitra i rezidente samog programa, u Tosteru vas, kroz svojevrsni ‘warm up’,  pobliže upoznajemo s tom večeri, kao i jednim od njenih osnivača – Yeshom!

Ovoga petka, 25. ožujka, UES Magazine od 21 do 02 sata u Tosteru (Petrinjska 7) predstavlja večer #CASA, što je ujedno i svojevrsni ‘warm up’ za klupsko izdanje koje se nešto kasnije, točnije od 01 do 08 sati iza ponoći, održava u zagrebačkom klubu Sirup.

‘Casa’ je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku. Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem.

Yesh i njegova #CASA u Tosteru kao warm up za klupsko izdanje u Sirupu [+dijelimo upade] 1

Kao što smo već rekli u gornjem dijelu teksta, u Tosteru od 21 do 02 sata kroz program ‘UESMag presents’ predstavljamo jednog od osnivača samog #CASA programa – Marka Ješovnika, poznatijeg kao Yesh, koji će vas svojom selekcijom zagrijati za ono što slijedi u klubu Sirup. Za one koji ne znaju, Yesh je radijski voditelj na YammatFM-u, DJ, promoter i jedan od najaktivnijih organizatora, a iza njega stoje nastupi na mnogim festivalima u regiji i više od desetljeće sudjelovanja na sceni.

Opening i closing odradit će naš UES, ali i Kalypso rezident – Brun Dux, te upotpuniti večer daškom Londona gdje je nedavno nastupao u poznatim klubovima Egg, Xoyo i Lightbox. 

Dođite i zagrijte se uz raznu cugu po kul cijenama, a ako možda i ogladnite, vaše nemirne želučeke umirit će ukusni tostevi! Sve ostale informacije o samome događaju pratite ovdje!

Nakon dobrog zagrijavanja, nastavak slijedi u klubu Sirup, gdje #CASA ima svoje klupsko izdanje uz zanimljiva lica domaće elektroničke scene: Darka Kusturu i Nitra. Ovaj je party ujedno i rođendanski party jednog od osnivača programa – Pipsa, uz kojeg će nastupati i Yesh i Jan Kinčl Zero. Upad iznosi 30kn do 02 te 40kn nakon. (upade ulovite pri dnu!)

Više o #CASA večeri u Sirupu potražite u službenom Facebook eventu!

Yesh i njegova #CASA u Tosteru kao warm up za klupsko izdanje u Sirupu [+dijelimo upade] 2

Ovim bi putem htijeli i napomenuti da od ovoga petka naizmjenično krećemo s našim programima ‘‪‎UESMag‬ presents’ & ‪‎’UES Booth’‬. Nakon početnog plana da bi u istoj lokaciji to radili četvrtkom, odličnom energijom na otvaranju i druženju ranije ovoga mjeseca, natjerali ste nas da promijenimo mišljenje i sve svedemo na petke.

Kroz ‘UESMag presents’ moći ćete uživati u glazbenim selekcijama provjerenih snaga domaće klupske scene koje će služiti kao svojevrsni‪ ‘‎warm up’‬ za razna klupska događanja koja slijede. Zašto bi se zagrijavali doma, kad to isto možete uz odlične DJ-e, jeftinu cugu, ukusnu klopu i odličnu vibru?!

UESMag x UESBooth @ Toster, Zagreb

Ovako nam je bilo na #UESBooth Openingu u Tosteru i htjeli bi da bude svakog petka od 20/21h uz drage nam prijatelje i kolege s domaće klupske scene. Puno pozitivne energije i ljubavi prema glazbi, plesu, našoj sceni. Da, to je ono što tražimo! Ako se prepoznaješ, dođi i slobodno pleši, uživaj i druži se s nama! Svi su dobrodošli! 🙂 [Track ID: 6ftShort – The Eyes] #UES #UESMag #UESMagPresents #Toster

Posted by UES Magazine on Thursday, March 24, 2016

 

Kroz ‘UES Booth’ cilj nam je kroz video snimanje DJ setova predstaviti razne kvalitene kolektive, DJ-eve i glazbene etikete koje djeluju na domaćoj elektroničkoj sceni te im, uz naknadne objave video snimki na našemu portalu, pružiti dodatnu promociju onoga što rade, prije svega iz ljubavi!

UESMag dijeli 2×1 upad za Sirup! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 25. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.