Prije 10 godina Future Sound Of Zagreb 2006 održan je kao i svih prijašnjih godina u starom klubu The Best pred više od 3000 posjetitelja. Pogledajte video i zagrijte se za novo 17. izdanje koje će se održati ovoga listopada u Tvornici Katran!

FUTURE SOUND OF ZAGREB uživa status najvećeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg zagrebačkog klupskog festivala elektronske glazbe koji jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJe i producente elektronske glazbe. Prvi, danas već legendarni FSOZ festival održan je 1999. godine u povodu emitiranja jubilarne 200. emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG. U narednim godinama FSOZ je izgradio i održao status najprestižnijeg hrvatskog klupskog festivala na kojem su nastupali brojni poznati domaći i strani DJi.

Osnovni koncept ovog festivala je jednom godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJe, prezentirati različite aktualne glazbene stilove i promovirati domaću underground elektronsku glazbu i scenu u najširem značenju te riječi. Ovaj festival već više od 15 godina predstavlja nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji ima veliki značaj za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane, klupske DJ scene i kulture gdje je na jednom mjestu predstavljen raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova: techno, tech, deep, house, psy, bass…

Ove godine FSOZ slavi 17-u godišnjicu kroz trodnevni event, od 14. do 16. listopada s čak tri eventa u pet poznatih klubova u kojima će nastupiti 40 izvođača. 

Pogledajte kako je nekad bilo na Future Sound Of Zagreb festivalu u klubu The Best [video] 3