Defected Croatia
Defected Croatia

Defected Croatia, novi je festival na obali koji će se održati od 11.-15. kolovoza na prekrasnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnom, a obilježit će ga svjetski poznati DJ-evi, showcase program glazbenih etiketa, zabave na brodu i plaži, kao i u klubu Barbarella’s. UESMAG je svojim čitateljima osigurao ograničenih 50% popusta na ulaznice! 

Jedan od najcjenjenijih brendova u house glazbi, Defected, dolazi na hrvatsku obalu s premijernim izdanjem Defected Croatia festivala koji je na rasporedu od 11. – 15. kolovoza 2016. u The Garden Resortu u Tisnom. Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svjetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj pozornici, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo partyja na otvorenom u klubu Barbarella’s. 

Samo za čitatelje UESMAG portala osigurali smo ekstra popust od 50% kojim se cijena tjedne festivalske ulaznice spušta sa standardnih 750 na nevjerojatno niskih 375 kuna, pa svi ljubitelji housea mogu uživati u vrhunskoj house glazbi po vrlo pristupačnoj cijeni. Ulaznice možete kupiti klikom na Entrio.hr, a popust ostvarujete upisom akcijskog koda: UESMAG. Požurite jer je broj kodova ograničen i vrijedi do 31.7. !!

Defected_CROATIA_Croatian_50Off_uesmag

Ako želite zabavu uz odličnu glazbu pored mora pravo mjesto je Beach stage, gdje možete plesati uz glazbu za koju su zaduženi FCL, Atjazz, Karizma, Black Motion, Joeski, Adam Port i mnogi drugi tijekom tjedna, a partneri Soul Heaven, Point Blank i Soundwall presents Keinemusik bit će zaduženi za glazbenu pozadinu pozornice uz more.

Nekoliko trenutaka od plaže smještena je još impresivnija glavna pozornica koja će ugostiti neke od svjetski poznatih izvođača kao što su Basement Jaxx, Dennis Ferrer, Kenny Dope i Roger Sanchez. Ovim legendarnim imenima pridružit će se najnovija svježa postava house imena kao što su Lee Walker, Josh Butler i Sonny Fodera.

Na suprotnoj strani zaljeva, dvije minute od plaže, usidren je Argonauty brod koji plovi dva puta dnevno, a festivalski posjetitelji otisnut će se na put do obližnjih otoka. U trajanju od 4 do 6 sati, na rasporedu je ukupno deset zabava na brodovima, a za zvučnu kulisu na moru bit će zaduženi Yoruba Records u vlasništvu Osunladea, belgijski klub La Rocca,Glitterbox ili legendarni Freerange Records.

Završetak svake večeri je u klubu na otvorenom Barbarella’s koji je udaljen 10 minuta od festivalske lokacije u The Gardenu u Tisnom, a organizirani prijevoz ili taksiji na raspolaganju su do ove lokacije i natrag. Barbarella’s je zadnjih godina redovito na listi najboljih klubova na svijetu, a nagonu za plesanjem do zadnje pjesme u klubu gdje dočekujete jutro s rukama u zraku se nemoguće oduprijeti uz imena kao što su Guti, Noir, Kings of Tomorrow ili Honey Dijon.

Smješten u skrivenoj uvali s vlastitom pješčanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji osigurava pet dana house hedonizma. Potpuni raspored pogledajte ovdje.

Ostvari poseban popust od 50% za Defected Croatia 3