Sladoled
Sladoled by Doris Fatur (cfsn)

Provjerite UESMAG top 10 selekciju jednog od rezidenta poznate fonetika ekipe, a riječ je o momku koji se krije iza, u najmanju ruku, slatkoga aliasa – Sladoled! 

Sladoled, svoj put kao DJ započinje krajem 2006. godine. Od početka pokazuje interes za različite žanrove, pa mu šarenilo kao karakteristika ostaje do danas. Pauza od DJinga, od 2010. do 2013. godine, nije ga omela i ubrzo nakon povratka na scenu osniva Frendovu sobu s Dinom Dobosicem, a nešto kasnije, u suradnji s Tvrtkom i Bastom, dobro nam poznat klupski program fonetika. Vrtio je na različitim mjestima, od zagrebačkih klubova Sirup, Masters i Das Haus, gostovanja u mnogim gradovima diljem Lijepe naše, pa do festivala, a za gramofonima mogli ste ga vidjeti s imenima kao što su Jus Ed, Cliff Lothar, Herzel, Willis Anne i Route 8. Najviše od svega voli ploče, a za glazbu, kaže, bi umro.

Gornji tekst stoji u Sladoledovom opisu na River Festival događanju, koje se ovoga vikenda održava na Mrežnici, a povodom kojeg i dolazi ova odlična selekcija. Uživajte u odabiru!

1. John Talabot – Sunshine (Original mix)

2. A Jokers Bizarre – Betaville

3. Futers – Mackin’

4. Ilija Rudman Higher Ground

5. Nubian Mindz – Deep In Raves

6. Fabio Monesi – Pipe Dream

7. Telephones – Lotusland (Gatto Fritto Remix)

8. Steven Tang – Verged (Obsolete Mix)

9. Burial & Four Tet – Moth

10. The Groupies – Keep All Vectors Intact