Nakon što su Hangarom protutnjali svima poznati Mladen Tomić i Forest People, ‘KONEKT’ nastavlja priču svojim 3. izdanjem, ovoga puta velikim gostovanjem poznatog talijanskog techno artiste svjetskog glasa – Danila Vigorita!

Danila Vigorita starijim generacijama ne treba puno predstavljati, no za one mlađe uzraste prije svega treba napomenuti da dolazi iz Napolitanske škole tehna odakle i njegovi suvremenjaci, također svjetski poznati Marco Carola i Gaetano Parisio aka Gaetek.

Svoje prvo izdanje “Syncmode” objavljuje daleke 1999. godine kada započinje njegov streloviti uspon koji mu omogućuje izdanja na prestižnim tehno etiketama kao što su “Speaker Attack”, “Primate”, “Conform” i “Genetic”.

Izlaskom EP-a “Imaginary Boy” na njegovoj etiketi “Zenit” 2001. godine, Vigorito definitivno učvršćuje svoje mjesto producenta na tehno sceni i pojavljuje se na top listama velikana poput Sven Vatha, Richie Hawtina i mnogih drugih.

2002. godine osniva svoju poznatu i još uvijek aktivnu etiketu “Orion Muzik”, a od 2005. na dalje i etikete kao što su “Intelligence”, “Inside Orion” i “Blacklabel”. Kroz niz godina pa do današnjeg dana Vigorito je objavio dva albuma i na desetke izdanja na različitim etiketama , među kojima su i prestižni “Plus8 Recors” od R.Hawtina, “Rilis” od Rina Cerronea i “Iturnem” od Mistress Barbare.

Iako je većina njegove produkcije prilično slična, zasigurno se može reći da je Vigorito razvio svoj vrlo prepoznatljiv zvuk, zvuk koji “vozi”, funky zvuk prepun perkusija… trebate li nešto više od toga?! Ako želite doživjeti pravog Vigorita, “Imaginarnog dečka”, izdvojite malo vremena i obavezno preslušajte “Essence”, “Imaginary Boy”, “Pression” i “Rephlex” i sve će vam biti potpuno jasno.

Napolitanska škola techna u vidu Danila Vigorita na trećem izdanju Konekta u Puli [+dijelimo upade] 1

Pored Vigorita u goste na novo izdanje KONEKT večeri dolazi i Max Coseglia, također iz Napolia, a domaće boje brane svima već poznati Dj Unique i Paperclip Project.

Treće izdanje Konekta nastaje kao suradnja sa novo osnovanom “Selbstportrait Musik” etiketom iz Pule, koja uskoro objavljuje svoja prva izdanja među kojima će biti svima znani Danilo Vigorito i mnogi drugi. Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 60kn. Više ovdje!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 27. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.