D.R.N.D.Y.
D.R.N.D.Y.

Mladi srpski DJ i producent D.R.N.D.Y., čije radove supportaju Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati te mnogi drugi, ovoga vikenda nastupa u varaždinskom klubu Smash te zagrebačkom Aquarius klubu!

D.R.N.D.Y. se produkcijom bavi tek tri godine, Å¡to možda samo po sebi i ne zvuči kao neka preporuka dok vas ne obavijestimo kako je u tom kratkom vremenu dotični izdao trake za labele kao Å¡to su Phobiq, Driving Forces Recordings, Renesanz, Tauten, Evolution, Sun Sun Records, Selected, Loose records, a dalje zaista nema ni smisla nabrajati…

Mladi Nišlija je navedene rezultate postigao teškim radom pogonjenim golemom ljubavlju prema glazbi zahvaljujući čemu je i oblikovao svoj jedinstven te doista eklektičan stil koji će predstaviti u Zagrebu i Varaždinu. Njegovi setovi jednako kao i produkcija uhu će zazvučati na razne elektroničke utjecaje, od klasičnog i tvrdog detroitskog zvuka pa sve do modernog melodičnog techna. Mjeru talenta ovoga mladića najbolje pokazuje lista velikih imena koja su njegove trake do sada uključila u svoje setove: Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex, Eric Sneo, Andrea Roma, te naravno mnogi drugi.

Srpski DJ i producent D.R.N.D.Y. ovoga vikenda u Zagrebu i Varaždinu 5

D.R.N.D.Y. u Varaždin dolazi, ovoga petka 26. veljače, na party naziva COL • LI°• SION ●°. Naziv večeri u sebi skriva akronim o kolaboraciji njegovih idejnih tvoraca (Limex & NiTEVISION NV) koji su ušli u koliziju s trendom i odlučili vratiti energičniji techno u klubove. Beskompromisni mixevi koje karakterizira rizik i eksperiment u kombinaciji s ekipom koja cijeni neponovljivi trenutak takvog iskustva čine srž njihovih partija i stvaraju atmosferu zbog koje je oživjela scenu na području Varaždina, stoga dođite i na ovo izdanje!

Uz spomenutog gosta te rezidencijalni dvojac, tu su još i Leon B i CCP. Party počinje u 22 sata, a upad iznosi 30kn. Djevojkama je upad do ponoći besplatan. Više ovdje!

Srpski DJ i producent D.R.N.D.Y. ovoga vikenda u Zagrebu i Varaždinu 6

U Zagrebu će D.R.N.D.Y. nastupati odmah u subotu, 27. veljače, u sklopu novog izdanja večeri Ecstatic Sound, koja nakon sarajevskog producenta Worde, te ljubljanskih DJ-a Marte i Jackieja koji su protresli floor na prvom Ecstaticu održanom u Aquariusu, nastavlja sa serijom regionalnih gostovanja. Mjesto radnje je zagrebački Aquarius klub, a osim samog gosta za pultom vas očekuju Leon B., Pillsman i Deejay Mo. Više saznajte ovdje!