Poznati DJ i producent, Damir Ludvig u petak 17.01.2014. u klubu Gjuro 2, promovira novi singl You Can Own This, u izdanju izdavačke kuće   Family Grooves.

Singl je objavljen na blagdan Sveta Tri kralja, a osim originala, sadrži i verzije koje su odradila Tri Kralja Remiksa – Carlos Mendes, Sergio Pardo i DJ Gray.

You Can Own This podržavaju imena kao što su legendarni DJ-i Cristian Varela i Jean Marie Kone, a  već se danima pušta i u setovima DJ-a kao što je Thorsten Hammer u emisiji Subdivisions Global Radio Show, te Stanny Abram u emisiji Abracadabra Sessions . Singl je predstavila i kalifornijska emisija Night Owls , a remiks koji su odradili Sergio Pardo i DJ Gray dobro kotira na društvenoj mreži Soundcloud.

U prošloj godini Ludvig se može pohvaliti sa više od 40 glazbenih izdanja, nastupom na Ultra Europe, petnaestom godišnjicom programa Astralis i TV premijerom filma Astralis – Institucija , čiji je producent.

You Can Own This je Damirovo prvo izdanje u ovoj godini, a za promociju singla u klubu Gjuro 2, Ludvig  priprema cjelovečernji DJ set koji će predstaviti novu produkciju začinjenu klasičnim zvukom kojem publika jednostavno ne može odoljeti.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/18864480″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]