U okviru ovogodišnjeg izdanja Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena u periodu od 10. do 12. lipnja na Beogradskoj tvrđavi, organizatori su pripremili još jednu poslasticu za svoje posjetioce.

Pored glavne pozornice na kojoj će nastupati techno mag Sam Paganini i sjajni duo Booka Shade zajedno sa skoro 40 vodećih imenima srpske elektronske muzičke scene, imat ćete priliku uživati na još jednom stejdžu koji će specijalno za Vas urediti prijatelji festivala – tri vodeća imena koja daju veliki doprinos klupskoj kulturi Srbije:

10. lipnja predstavit će se beogradski klub Drug§tore koji je, prije svega, poznat po svom jedinstvenom muzičkom sadržaju, organiziranju kulturnih događanja kao i preciznim underground bukinzima i pravoj berlinskoj atmosferi.

11. lipnja jedan od najvećih klupskih portala u Srbiji, Onlyclubbing imat će priliku ugostiti veliki broj svojih vjernih tehno fanova, a u suradnji sa festivalom, najavili su i lijepo iznenađenje mladim DJ-ima koji bi se željeli predstaviti na ovako velikom događaju.

U nedelju, 12. lipnja, već svima poznati Sunday Beat, čiji je domaćin poznati srpski glumac Viktor Savić, u suradji sa još jednim velikim klabing portalom – Grotto, najavljuje veliki muzički maraton. Imat ćete priliku čuti zvukove  deep housea, tech housea i techna u izvedbi od preko 10 DJ-a.  

Organizatori Kalemegdan Summer Festivala, koji se održava uz podršku Heinekena, poručuju da je prvi kontigent ulaznica koji je pušten u prodaju po ceni od 900 rsd skoro rasprodat i najavljuju povećanje cene paketa kao i puštanje u prodaju jednodnevnih ulaznica. Prodajna mesta su Eventim, DD tickets, kao i prostorije agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49, Beograd. Više informacija potražite na službenim web stranicama.