Uz samo obalu jezera „Lapovac“ pokraj Našica, 13. i 14. svibnja 2016., prijatelji i poznanici koje povezuje glazba, spremaju pravi LA LA LAND uz nastupe preko 40ak DJ-a u dva dana i noći! 

Na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero susreće šumu, dj setom započeti će dan s prvom probojnom zrakom najdraže nam zvijezde Sunca. Tokom dana šuma će vibrirati uz zvukove
dub-a i reggae uz podršku Slavonija Vibes Syndicate, a za vizualnu kulisu pobrinut će se „Rave Ann“ koja će rasvjetnim tijelima obojati krošnje i stvoriti novi ugođaj kako noć bude odmicala.

Ukoliko ogladnite veći broj mjesta za roštiljanje je osigurano kao i šank kako vas ne bi ostavili žednima, a ukoliko vam je daleko kuća slobodno raširite šatore, ležaljke i rezervirajte vikend za kampiranje. Tokom dana se pridružite u radionici izrade zajedničke velike skulpture od drveta uz support Regeneration ekipe iz Osijeka, a ako ste pak željni sporta možete se okušati u turniru u odbojci na pijesku.

Organizatori se nadaju da će vam i ovoga puta pružiti novo magično iskustvo kombinirajući najbolje od prirode, glazbe i zajedničke pozitivne energije… jer u La La Land-u se ne tolerira nasilje bilo kakve vrste između osoba i zemlje na kojoj se stoji!

Kompletan popis izvođača, kao i sve informacije u vezi ulaznica i posebnog popusta od čak 40% koji odobrava HŽ Putnički prijevoz, provjerite u službenom Facebook eventu.

U nastavku pogledajte službeni promo video te ulovite svoju kartu za LA LA LAND!

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 13. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.