Oni koji kažu da je London hladno mjesto, sigurno nisu imali priliku zaplesati uz glazbu koju stvara James What. Iako stiže s kišovitog sjevera, u Mikser donosi totalno vruću kombinaciju sirovog housea, minimala i techna.

Mikser u petak, 21.03.2014. ugošćuje londonskog DJ-a i producenta Jamesa Whata. Da se ne bi pričalo po Londonu kako je James morao sam zabavljati neumorne i najdraže nam mikseraše, Cet, Krekman i xylo, spremno su se odazvali na poziv da svojim setovima još jedno gostovanje uobliče u ludi noćni provod. Početak je u 23:00 sata, a cijena ulaza je 40 kn do ponoći te 50 kn nakon.

James What, kao DJ i producent, aktivno i profesionalno se bavi glazbom od 1999. godine, a kvaliteta njegovih samostalnih izdanja prepoznata je od strane labelova kao što su Poker Flat, Crosstown Rebels, Murmur te Dessous. Međutim ono što se ipak najviše cijeni kod Whata, su njegovi nastupi u kojima profinjeno vlada beatovima i šarmira paletom tonova čiju je kombinaciju nemoguće ignorirati. Petak, 21.03.2014., Mikser je rezerviran za majstorski sastavljenu plesnu glazbu koju James What bez napora održava senzualnom i bezvremenski elegantnom.  Kažu da je London zapanjujuć za sve one koji su znatiželjni. Mi smo jako znatiželjni i spremni smo da nas dašak britanske prijestolnice u Mikseru zapanji.

UES Mag dijeli 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentaru ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, navesti na kojim je etiketama izdavao James What!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/9558″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]