Innerspace u Das Hausu predstavlja Silicon Scally [+dijelimo upade]

18
Innerspace w/ Silicon Scally live
Innerspace w/ Silicon Scally live

Innerspace kolektiv dovodi elektro legendu Carla Finlowa, koji će kuću počastiti live izvedbom svog materijala pod aliasom Silicon Scally!

Ekipa iz Rijeke koja se okuplja pod nazivom Innerspace je zaslužna za neke od boljih partija prošle sezone u Zagrebu. Da dečki i dalje misle ozbiljno, dokazuje njihovo sljedeće gostovanje – legendarni Carl Finlow koji će po prvi puta u Zagrebu prezentirati svoj live materijal pod aliasom Silicon Scally.

Carl je poznat kao suosnivač etikete 20:20 Vision, a tokom svoje bogate karijere, izdavao je mjuzu za Warp, Soma, Cultivated Electronics, Trope Recordings te mnoge druge. Karijera mu se proteže na 23 godine aktivnog rada i nastupanja, a konačno je došao red i na Zagreb.

Podršku mu rade domaćini Samo Tako, Dino TM, Dodo i Roland, a uoči novog izdanja za londonski Brokntoys, Ivna Ji po prvi puta nastupa u Das Hausu. Sam event će se održati u subotu, 3. prosinca 2016. godine, a za upad ćete morati izdvojiti 60 kuna. Više ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 03. prosinca, do 19h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.