Dance4Life
Dance4Life

Ove godine na Dance4Life festivalu, koji se 2. i 3. prosinca održava u Hali 5 – Beogradskog sajma, nastupat će preko 30 najtraženijih izvođača koje klupska scena Srbije ima, a sve kako bi se nastavila humanitarna misija pomaganja zdravstveno najugroženijima i onima kojima je pomoć neophodna u ovom trenutku!

Prvog dana Dance4Life festivala nastupat će Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Marko Vuković, Kristina Lalić, Goya, Ilija Đoković, Joma Maja, MirMene, Phill & Dansmore, Mancha i MarkPanic, a obilježit će ga house, tech house i techno zvuci.

Drugi dan festivala bit će u znaku electro-house-progressive zvuka kojeg mnogi definiraju kao EDM, ali svakako će tu biti i UK House, Breakbeat i Trap za one koji vole sintentički i siroviji zvuk. Zvijezde drugog dana su Cavin Viviano, Erick Kassel, Osaka Vibe, WRECKVGE, Raf, Coeus, MAD2MAD, Aero, Diamond Mark, Divolly & Markward, Pessto, Vandal Steve, Showbiz, Ri5e & 5hine, Erik Iker, Cyber i NikolarN.

Dance4Life nastavlja svoju humanitarnu misiju uz jak line up i najnoviji sound sistem u Srbiji 3

Dance4Life je specifičan po mnogo čemu, ali prvenstveno po ideologiji da se uz sjajne izvođače i dobru zabavu pomogne zdravstveno najugroženijima i onima kojima je pomoć neophodna u ovom trenutku. Ovog puta, organizatorima je cilj napomenuti još nešto po čemu će se ovaj Dance4Life razlikovati od drugih, naime, posjetioci će po prvi put na ovim prostorima imati priliku uživati u najnovijem audio sistemu prestižnog talijanskog proizvođača – RCF. U pitanju je model HDL50a koji je predstavljen na sajmu u Frankfurtu u travnju ove godine.

Važno je napomenuti kako kupovinom karata za Dance4Life direktno pomažete Mariju Jurešiću i kupovini medicinskih aparata. Pored toga moguće je doniranjem putem SMS 188 na 3030 (cijena poruke je 100 dinara za sve mreže) ili putem sajta BudiHuman.rs Više saznajte u službenom Facebook eventu!

mario_pomoc