Voi’Sa festival
Voi’Sa festival (press)

Omiljeni brački festival – Voi’sa festival, sedmu godinu za redom uranja svoju podmornicu u more glazbe i zabave te prvi produženi vikend kolovoza nudi nezaboravno iskustvo druženja i intimne atmosfere supetraske plaže Acapulco.

Publika VoiSa festivala, navikla na njihove ljetne poslastice, ni ove godine neće ostati uskraćena za odličan weekend-getaway u vrućem kolovozu. Mjesto radnje je poznata plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, vrijeme radnje od 4. do 6. kolovoza, a program je popunjen dnevni i noćni pažljivo biranim line-upom.

Za početak produženog plesnog vikenda i otvaranje festivala u četvrtak 04.08. zaduženi su Jinx koje nije potrebno previše predstavljati. Jinxi su jedan od omiljenijih domaćih bandova s kojima je zabava zagarantirana. Nakon 17 godina su ponovo na Braču, a ovom prigodom će predstaviti i nove glazbene uratke.

Petak 05.08. stage preuzima Dj Vadim. Ruski dj i producent sa stalnom adresom u Londonu koji će publiku odvesti na glazbeno putovanje koje bi moglo izgledati poput vožnje rollercoasterom s obzirom na njegov glazbeni opus. Hip hop, reagge, house, dub, soul, funk, grime – sve upakirano u jedan set iskusnog dj-a koji praši scenom već dva desetljeća. Nebrojeno nastupa diljem svijeta, dobitnik Grammy-a, vlasnik labela, dj godine samo su dio epiteta koji obećavaju noć prepunu dobre energije i glazbe.

Festival će doživjeti vrhunac upravo u subotu 06.08. kada nastupa Dj The Reflex. Riječ je o Nicolasu Laugieru, francuzu sa također stalnom adresom u Londonu koji je jedan od prvih i najpoznatijih remixera disco glazbe. Malo tko ulaže toliko pažnje u detalje kada se radi o remixu poput Reflexa. Maštoviti aranžmani, inovativni zvukovi i osebujno editiranje razlog su zašto uživa ugled kod artista poput Aeroplanea, Nightmare on Wax-a, Greg Wilsona, Dimitri from Paris-a i mnogih drugih.

Potporu headlinerima kao i popunjavanje dnevnog programa organizatori će prepustiti domaćim snagama, već poznatim VoiSa rezidentima: Eddy Ramich, Tomo Ricov, Jakir’s, Banana Zvuk, Hrwoe, Funkytrain, Demos, Scarhead, Nino, D-Gree, Sensini, Škvorc, Ivan Dudda, Bocca Sotisfunk, Kid Va.

VoiSa tim je odabrao prvi vikend u kolovozu upravo uoči državnog praznika kako bi publika što opuštenije mogla u potpunosti uživati u festivalu i ljetnom odmoru na Braču. Tome će pridonijeti i prihvatljiva cijena karte za cijeli festival koja iznosi  samo 160 kn, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kn, za petak ili subotu 60 kn.