Moondance Festival
Moondance Festival (Izvor: Facebook)

Provjerite raspored četvrtog izdanja Moondance festivala, koji će od 11. do 13. kolovoza, u prekrasnoj Kuli Kamerlengo u Trogiru ugostiti imena kao što su Jeff Mills, Josh Wink, John Heckle, DJ Bone, Deetron i mnoge druge te ulovite upade!

Mooondance festival smješten je u prekrasnoj srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru, gradu koji je National Geographic u svojoj najnovijoj knjizi proglasio za najljepši grad otok na svijetu. Pokrenut 2013. Moondance festival se kroz tri izdanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival koji je postao sinonim za kvalitetni techno dovodeći najeminentnija imena techno scene ne vodeći se kvantitetom nego kvalitetom.

Tako na ovogodišnjem, četvrtom po redu, Moondance festivalu očekujte nastupe jakih imena sa svjetske i domaće techno scene. Provjerite raspored njihovih nastupa:

Moondance_Festival_2016_raspored_uesmag
Raspored nastupa (press)

Nakon kvalitetnog večernjeg programa, Moondace za one neumorne sprema i službene After Partyje u Bamboocha baru. U petak vas tako očekuju A-Dot, Okac Jolly & Galinac, Chuby i M’tlaen team. Subotnju noć preuzimaju Branko Dalloš, Chille Jr., Silvio Hrabar i Amir Groove, a konačnu aftericu zatvaranja čast imaju voditi Marijan Babicz, Darko Juradin, Herva i Tome R. Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici.

Cijene dnevnih ulaznica kreću se od 150 do 180kn. Za petak ćete tako morati izdvojiti 180kn, a za subotu i nedjelju po 150kn. U nastavku okušajte sreću jer dijelimo 2×1 upad!

Dnevni raspored i afteri Moondance festivala [+dijelimo upade] 3

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Moondance Festival 2016’. Slučajnim odabirom, u srijedu 10. kolovoza, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

Moondance Festival 2016 teaser 2

Moondance teaser 2016

Posted by Moondance Festival on Tuesday, April 19, 2016