Konekt Croatia
Konekt Croatia (Facebook)

Konekt Croatia u suradnji s Reload Events u legendarni Fort Bourguignon dovodi škotskog headlinera Gary Becka.

U nedjelju, 14. kolovoza, na Fort Borguignonu vas očekuje treće ljetno izdanje Konekt Croatia večeri koje će zagrijati škotski techno DJ Gary Beck, koji je jedan od vodećih imena techno scene u Europi te vlasnik labela BEK AUDIO. Osim njega očekuju vas i Damir Hoffman, David B te pulski rezident Paperclip Project koji je i sam na čelu Konekt organizacije. S obzirom da su prošla dva izdanja prošla s velikim brojem posjetitelja i dobrom glazbom do ranih jutarnjih sati, ne sumnjamo da vas i sada čeka velika zabava.

Konekt Croatia dovodi Gary Becka u Fort Bourguignon [+dijelimo upade] 3

Start je u 23 sati, a upad je u pretprodaji 90 kuna dok će na dan biti 120. Facebook event provjerite ovdje, a u nastavku okušajte sreću jer vam dijelimo 2×1 upad!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Konekt Bourguignon 003 2016’. Slučajnim odabirom, u nedjelju 14. kolovoza, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.