David Marko Tešić poznatiji kao DJ DMT aktivno je uključen u glazbenu scenu od 1999. godine, član je poznatog Chew the fat! Croatia kolektiva, a svojim nastupima krasio je mnoge noćne klubove i mnoge festivale diljem Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Austrije te Amerike.

DMT-u ste više mogli pročitati kada je za nas odabirao top 10 dubstep & trap traka koje možete provjeriti ovdje, stoga ćemo vam ovoga puta reći nešto više o samome kolektivu, ali i istoimenom programu iza kojega stoji, a to je Chew the fat! Croatia, klupska večer prisutna na sceni od listopada 2009.-te. Sama večer je hrvatska edicija jedne od najprestižnijih i najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! koja je prošle godine proslavila svoj 15. rođendan. Tokom 5 godina postojanja CTF!Cro večer se nametnula kao jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih klupskih večeri, ali i projekata u regiji.

Okosnicu same večeri čini kvartet Yesh, DMT, MC Tone Tuoro i VJ polygon, a kroz sve ove godine kroz koje su se i nametnuli kao jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih klupskih večeri, ali i projekata u regiji, ugostili su brojna lica sa svjetske, regionalne i domaće scene kao što su Joe Ford, Sigma, TC, DC Breaks, Marco Del Horno, Rasheed, Juice, Kodin, MMMeniga, Venom i mnogi drugi.

Povodom večerašnjeg (12. prosinca) nastupa cijelog kolektiva u Pogonu Jedinstvo u sklopu Tuborg Open Fair festivalaDMT je za UESmag odabrato svojih 10 najmasnijih d’n’b traka u ovome trenutku.

01. Friction – Scatter (Ft. Total Science)

Poznat kao jedan od najboljih drum’n’bass DJa na svijetu, Friction se u posljednjih nekoliko godina sve više ističe kao izuzetno kvalitet producent. Ovu energičnu traku napravio je u kombinaciji sa legendarnim drum’n’bass duom, Total Science-om.