NO BALANCE započinje clubbing sezonu u petak, 23. listopada, s dva LIVE i dva B2B nastupa, a u goste nam dovode LIVE nastup transilvanijske braće DUAL SHAMAN! Saznajte više u nastavku!

DUAL SHAMAN će, kao što smo rekli u uvodu, u zagrebačkom Sirupu nastupati u LIVE izdanju s bogatom domaćom podrškom: ikonal LIVE, Dubok B2B El Commando, Gars B2B Tvrtko. Početak je u 1 sat iza ponoći uz ulaz od 55 kuna kroz cijelu noć!

Tko su DUAL SHAMAN i što možemo očekivati od njih – pročitajte u kratkom razgovoru s rumunjskom braćom u nastavku, gdje imate priliku i osvojiti po 2 upada!

UES: Tko su DUAL SHAMAN?

DS: Mi smo braća Vio i Dacian, i otkad znamo za sebe igramo se sa svime što proizvodi zvukove. Radimo nastupe uživo, dizajniramo razne sound patch-eve i sound libraries-e, pišemo za časopise specijalizirane za glazbenu produkciju te radimo glazbu koju i snimimo kada smatramo da imamo nešto vrijedno izdavanja.

UES: Kako je to stvarati glazbu zajedno s bratom? Da li se svađate kao što to braća rade?

DS: Da, pogotovo kad smo bili mlađi, ja (Dacian) sam obično bio taj koji bi svog brata izbacio iz takta i nekoliko puta ga čak i natjerao da izleti iz studija… Pretpostavljam da smo sad zreliji te pogotovo otkad je Vio postao otac, nema više energije ni volje da burno reagira na moje ispade tako da se niti ne sjećam nekih incidenata u posljednje vrijeme, hahaha!

Dual Shaman
Dual Shaman

UES: Što očekujete od kluba SIRUP i od njegove publike?

DS: Zamišljamo publiku koja je jako otvorena za čudnu, prljavu glazbu, unutar mračnog i zastrašujućeg prostora.

UES: Što mi možemo očekivati od vas?

DS: Brutalan, distopijski, nelagodan, mašinski nastup uživo!

UES: Zašto ime DUAL SHAMAN?

DS: Pretpostavljam da je “Dual” dio naziva jasan sam po sebi, dok je “Shaman” dio naziva povezan sa Viovom sklonosti prema spiritualnim i okultnim fenomenima. Naša glazba je uvijek bila pod velikim utjecajem ritualne i spiritualne glazbe, inkarnacija, mantri itd. Osim toga, stvarno je cool što nas puno ljudi zovu “šamani” odnosno “mlađi šaman” i “stariji šaman” pa pretpostavljam da taj naziv ima i neku privlačnost, hehe.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.