Boudoir je tematski klupski program poznat po unikatnom spoju glazbe, mode, fotografije i art plesa. Nudisco, soulful, house, deep i techhouse glazbeni pravci dominiraju tijekom večeri, vizualno obogaćeni digitalnim izložbama fotografija, modnom revijom nekonvencionalne i urbane odjeće te plesnim art performansima.

Treći Boudoir party održati će se u Aquarius klubu 26.4.2014. te je sadržajno najveći i najbogatiji do sada. Za glazbeni dio pobrinut će se 5 DJ-a: nudisco warm up svira Hrwo E, sredinu večeri house back2back Mario Amarillo i Tom Bug te za finale techhouse back2back Daemia i Indigo.

Na digitalnoj izložbi svoje radove predstavit će poznati modni fotograf Goran Matijašec čije smo proizvode već mogli vidjeti u izdanjima Playboy magazine, Cosmopolitan, Story, Gloria i mnogim drugim te apsolventica modnog dizajna na TTF-u Nikolija Baretić koja će izlagati modne ilustracije s naglaskom na ekspresiju ženskog lica i tijela. Dru Couture će na modnoj reviji predstaviti svoje unikatne odjevne predmete u military, noire i fetish tematici. Tijekom cijele noći, 4 izvođača iz plesne skupine Paradox zabavljat će goste svojim gogo, bellydance, burlesque, house dance, popping, locking i newstyle plesnim točkama.

Početak Buodoir partija je u 23 sata, a ulaz tokom cijele večeri iznosi 30kn. Ukoliko pak besplatno želite na Buodior večer, lajkajte ovaj članak, te nam u komentaru ispod članka ostavite svoj ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika upada proglasit ćemo na dan održavanja partija!