Glazbeno-umjetnička udruga Baltazar u subotu 30. lipnja, 2018. godine priprema techno večer posvećenu vinylima u klubu Lazareti u Dubrovniku!

Groznicu subotnje techno večeri 30. lipnja, pod nazivom ‘Techno Frequencies’ izazvat će opasna kombinacija vinyla na tri gramofona koje vrte Man From The Lab, Allan, Dujo te Art Lentz! Za potpuni doživljaj, sliku zvuka prikazuje Infimensions svojim generativnim vizualima!

Man From The Lab na svjetlo dolazi 2012. godine svojim sirovim techno setovima na tri gramofona.  Njegova tehnika sviranja na zavidnoj je razini što vaše uho sigurno neće propustiti. Man je organizirao nekolicinu partyja pod nazivom Chemistry u kojima je ugostio Developera i Christiana Wűnscha. Do sada je svirao u Hrvatskoj, Njemačkoj, Irskoj i Sloveniji. Momak koji na gramofonima izvodi čuda, apsolutno koncentriran na svoj posao stvara ugođaj prepun energije.

Dujo, vinil fanatik i prije svega zaljubljenik u zvuk, glazbu opisuje kao vječno putovanje zabave i emocije, a upravo to je ono što svojim setovima želi prenijeti publici. Dujo je jedno od imena koja stoje iza River Festivala te Workout večeri. U njegovoj se kolekciji mogu pronaći raznoliki žanrovi – od housea pa sve do tvrdih zvukova techna.

Allan – vinil entuzijast, preferira old school sound neovisno o žanru. Više o Allanu čitajte u  intervjuu.

Art Lentz – glazba je motiv koji ga prati i vodi kroz život, a usmjeren je na kvalitetan zvuk koji pokreće tijelo i duh. Već u ranim godinama uči koristiti osnovnu opremu za DJ-ing, a nakon godina proučavanja glazbe, pronalazi svojstven način izražavanja. Osim svirke Art Lentz sudjeluje u organizaciji partyja Oddvod kolektiva i Baltazara.

Cijena upada je 60 kn.

Sve ostale informacije istražite ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 30. lipnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretnog dobitnika/cu upada.