Astralis
Astralis

Ovoga vikenda u zagrebačkom Aquariusu, klupske institucije Astralis i Hard²Core predstavljaju spektakl za istinske ljubitelje elektronike. Iako je ovaj party najavljen kao nadmetanje dvije frakcije za naklonost publike, DJ-i zaduženi za program okupljaju obožavatelje na oba plesna podija kluba Aquarius!

Ovoga petka, 15. travnja, tako na prvom plesnom podiju (A1), nastupa Hard²Core ekipa u sastavu: Blurix, Mad As Hatter i Flame; koji su zaduženi za odabir svih varijanti žestokog Techno zvuka s naglaskom na brzinu i energiju. Na dugom plesnom podiju (A2), rezidencijalna ekipa Astralisa u sastavu: GoCut, Damir Ludvig i M-Run; odgovara za euforičnu atmosferu začinjenu pozitivnim emocijama uz vrhunski Psy i GoaTrance.

“Scena u Zagrebu cvijeta i vrijednost joj raste. Sve je više odvažnih koji, sudbinu ove scene usmjeravaju u smjeru kvalitete.” – Tvrdi poznati producent Damir Ludvig dodajući kako se trudi da sve generacije postanu svjesne moći elektroničke glazbe i pozitivne atmosfere koju ona može pružiti.

“Uz puni fokus na provjerene klasike i nove remikseve koji će tek to postati, uvijek sam se osjećao kao dio mase pa zato i najviše brinem o tome kako će se gosti koji dolaze na Astralis osjećati.” – Kaže Goran Vlajić, poznatiji pod pseudonimom DJ GoCut i objašnjava kako je upravo to razlog zbog čega publika već punih osamnaest godina dolazi na Astralis.

“Techno je techno, nema tu dilema niti je potrebno previše razgovarati o tome. Ima nešto posebno u tom zvuku. Kad se samo pogleda na evoluciju techno zvuka jasno je da on ima toliko toga za dati, a ja sam tu samo da prezentiram tu ideju, pa svaki put kada stanem iza DJ-pulta osjećam veliko poštovanje prema svima; zvuku, povijesti te glazbe, publici preda mnom.”Mad As Hatter.

“Mnogi su Blurixu i meni znali govoriti da su “prerasli” hard zvuk i prestali slušati techno i njegove brže i žešće izvedbe. Mislim da nije moguće prerasti zvuk (možda obrnuto) već samo pokazati da li si zaista ljubitelj istog ili te ponio “hype”. Mi smo ostali vjerni preko desetljeće, te sve ove godine i dalje uživamo u nabijanju svakog beata koji se lomi plesnim podijima.”Flame.

“Na prvom mjestu sam, naravno, privatna osoba, ali u svijetu elektroničke glazbe na prvom mjestu sam raver, posjetitelj, promatrač i onaj koji sluša glazbu, uživa u njoj, prebire ono što mu uhu odgovara, a tek potom slijedi “Blurix – producent, DJ, …”. Veselim se povratku u Aquarius gdje me atmosfera nerijetko dignula do granica euforije pa sam usred seta morao istrčati iz DJ kabine i zaplesati s partijanerima na plesnom podiju. Godine prolaze, zvuk ostaje, scena se razvija iz generacije u generaciju. I sretan sam zbog toga!”Blurix.

Ulaznice za Astralis vs. Hard²Core već su u prodaji putem sustava Eventim, a organizatori najavljuju da nakon završetka glavnog dijela programa u subotu ujutro već od 5 sati počinje i službeni Trance2gravity afterparty na kojem će Nard, RFL i Tony Taylor puštati Progressive PsyTrance sve do popodnevnih subotnjih sati.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te navesti jeste li više za Astralis ili za Hard²Core? Slučajnim odabirom, u petak 15. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

7 KOMENTARI

    • Čestitamo dragi Petre, osvojio si upad na Astralis vs. Hard2Core večer! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Svrati između 21 i 02h do Tostera (Petrinjska 7) gdje imamo naše standardno druženje kao warm up! 😉

    • Čestitamo draga Karolina, osvojila si upad na Astralis vs. Hard2Core večer! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Svrati između 21 i 02h do Tostera (Petrinjska 7) gdje imamo naše standardno druženje kao warm up! 😉

Comments are closed.