Yes We Can - Das Haus
Yes We Can u Das Hausu!

Balkan Goa Fanatics ovoga vikenda u najmračnijem podrumu Kuće obilježava petu godišnjicu Neogoa Recordsa!

Petu godišnjicu Neogoa Recordsa obilježiti će još jedno u nizu Balkan Goa Fanatics ludilo, koje će se održati u subotu 16. travnja, 2016. u omiljenom podrumu Das Hausa. Party će okupiti odlične domaće i strane goa artiste koji garantiraju svemirsko putovanje. Za dobar zvuk ovaj put brine Niveleta 92, dok će podrum uljepšavati laser show by Rave Ann, te visuals by Zynaps & Hacktivist!

Warm-up će odraditi DJ Pagoan, a nakon njega slijedi niz live nastupa: Morphic Resonance (Suntrip/Neogoa/DAT) SPA, Veasna (Neogoa) DE, J.I.S. (Neogoa/Timewarp) HUN, IMBA (Suntrip, Neogoa) SRB, Screwloose (Neogoa/Timewarp) CRO, Lunar Dawn (Neogoa/Timewarp) CRO, Nova Fractal (Timewarp/Suntrip/Neogoa) CRO, Mania VS Ezoterica (Neogoa/BGF) CRO i za kraj domaćin Stevo (Live recording of “Multiverse 2016”).

BGF obilježava petu godišnjicu Neogoa Recordsa u Das Hausu [+dijelimo upade] 3

Upad je 50kn prije i 70kn nakon ponoći, a za after koji počinje u 6:00 ćete trebati izdvojiti 30kn. Više informacija o Neogoa labelu možete doznati iz našeg nedavnog članka, a sve ostale informacije o eventu potražite ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka odgovoriti na pitanje: “Kako će se zvati domaća goa trance kompilacija pod Neogoa labelom?” i ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu, 16. travnja , odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Ali to nije sve! Neogoa nagrađuje prvih 5 čitatelja sa downloadom istoimene kompilacije albuma! Sve što trebate napraviti je u komentar napisati “download” i mi vam šaljemo link za download!