Ovoga vikenda tri DJ-a, tri “vizionara” koja su prije 16-ak godina u Tvornici predstavili svoj prvi, danas već legendarni klupski projekt Stereo Studio i ušli u “legendu” ispisavši zlatnim slovima povijest domaće glazbene elektronske scene, spremaju najbolje od najboljeg u zagrebačkom Depo klubu!

Nećemo trošiti previše riječi za opis ovog dugo očekivanog eventa jer kada se spomene ime STEREO STUDIO svi znamo da je to uvijek bio i ostao (još od 1999. god. pa sve do danas) sinonim za vrhunsku mjuzu i vrhunski party, a koji od predprošle godine u organizaciji FSOZ-a jedanput godišnje doživljava svoj “revival”. 

Ove godine pleše se ponovno pod znakovitim imenom trojice članova i osnivača ovog kultnog klupskog programa “THE BEST OF Kiki Frajman Felver”. Na vama je samo da dođete u subotu, 16. travnja, u DEPO klub te da plešete i uživate u pomno selektiranoj mjuzi bez vremenskih i žanrovskih ograničenja, a koju će vam u svojem naboljem izdanju prezentirati ove tri istinske DJ legende koji su pridonijeli stvaranju klupske scene kakvu danas poznajemo, jer kako jednom netko reče “KIKI, FRAJMAN i FELVER” i Stereo Studio su obavezna “lektira” za sve DJ-e. Početak večeri je u 23 sata!

Cijena ulaznica za samu večer, na koju je ulaz dozvoljen samo starijima od 18 godina, iznosi 30kn do ponoći te 40kn nakon. Više o samome događaju pratite u službenom FB eventu!

Stereo studio je glazba, ples, poriv, strast, događaj. Kada se pojavio ovaj klupski program imao je u potpunosti novi pristup prezentaciji elektroničke glazbe jer ju je zaista shvatio kao interdisciplinarnu avanturu posvečujući jednaku pažnju vizualnim aspektim projekta kao što su flyeri, posteri, video projekcije i svjetlosni efekti.

Tijekom godina u svoje lineupove su jednako primali svjetski renomirana imena i lokalne početnike jer vještina je vještina pa su tako bili domaćini glazbenicima kao što su Jeff Mills,Sven Vath, Ian Pooley, Gemini, Terry Francis, Pure Science, “evil” Eddie Richards, Richard Gray, Dave Mothersole, Gideon Jackson, Steve O’Sullivan, Jasper Dahlback, Stephan Grieder, Mitja Prinz, Dixon, Radyoyo Breakbeat crew, Swayzak, James Ruskin, Oliver Ho, Umek, Valentino Kanzyani, Richard Bartz, Ltj Bukem & MC Conrad, E-z Rollers, Grant Dell, DJ Ali, Tyler Stadius…

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 16. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

7 KOMENTARI

    • Čestitamo draga Lana, osvojila si upad u Depo klub gdje te očekuje najbolje od Kikija, Frajmana i Felvera! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo draga Martina, osvojila si upad u Depo klub gdje te očekuje najbolje od Kikija, Frajmana i Felvera! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.